Szervizszerződések

Szervizszerződések

Szervizszerződések

Biztonság, az Ön igényeire szabva

Biztonság, tervezhetőség, kiszámíthatóság

A Mercedes-Benz márkaélményért nemcsak járműveink rendkívüli vezetési komfortja, teljesítménye és biztonsági színvonala felel, hanem azok az üzemeltetési és szervizelési szolgáltatások is, melyek mindezt kiegészítik és az Ön számára kényelmes, kiszámítható feltételeket, tervezhető költségeket jelentenek. A szolgáltatások igénybevételét kiterjedt szervizhálózatunk biztosítja.

 

 
Rugalmasan, igényei szerint

Mercedes-Benz Szervizszerződések közül igényei szerint választhat, hosszú távra biztosítva ezzel járműve megbízhatóságát és értékállóságát. Használatukkal egyszerűbb a szerviz-ügymenet, gazdaságosabb az üzemeltetés, elkerülhetők a váratlan meghibásodások és megnövelhető a rendelkezésre állás. Csomagjainkat új gépkocsi vásárlásakor, illetve meglévő járművei mellé is igényelheti.

 

Előnyök hosszútávon

Megnyugtató érzés, hogy járműve karbantartása, javítása, kopóalkatrészeinek cseréje folyamatosan biztosított, csomagtól függően. A kiváló Mercedes-Benz minőség garanciája, hogy szervizelés során kizárólag Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészeket építünk autójába, a gyári előírásokban meghatározott legmagasabb technikai színvonalon.

 

Ne feledje, legújabb szervizszerződés szolgáltatásainkról Mercedes-Benz kapcsolattartójától mindig időben értesülhet!

Szervizelemek és csomagok áttekintése

A bal oldali képen megtekintheti a szervizelemeket és csomagokat áttekintő összefoglaló ábránkat.

Az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatásunkról itt tájékozódhat.

A „Mercedes-Benz Szervizszerződések ‒ személyautók” dokumentum letöltésével megtekintheti Mercedes-Benz Szervizszerződések kiadványunkat PDF formátumban.

Az egyes csomagokkal kapcsolatban további részeleteket alább, a WarrantyExtension, CompleteCare és ServiceCare alpontokban olvashat.

WarrantyExtension

Garanciahosszabbítás

WarrantyExtension szervizcsomag
Akár 200 000 km/6 év futásteljesítményre és futamidőre*

A WarrantyExtension garanciahosszabbítás csomag széles körűen lefedi a jármű valamennyi mechanikus és elektromos alkatrészét. Költségei ezáltal tervezhetővé válnak és védelmet biztosítanak a váratlan kiadások ellen. A csomag megrendelését biztosító szerződés addig köthető meg, amíg a jármű ki nem fut a gyári, vagy az ISP-ben foglalt garancia érvényességéből. A csomag szolgáltatója a Real Garant Versicherung AG. A részletes garanciafeltételekről érdeklődjön márkaszervizeinkben!

Az alábbiakat tartalmazza:

 • Motor
 • Hajtáslánc[1]
 • Tengelyek, futómű[2]
 • Kardántengelyek
 • Kipufogógáz utókezelő rendszer
 • Tüzelőanyag rendszer
 • Fékrendszerek[3]
 • Légkondicionáló rendszer
 • Teljes elektromos rendszer
 • Hűtőrendszer és kiegészítő fűtés
 • Sebességváltó/választó mechanizmus
 • Vezérlőegységek
 • Kormányzás

* Felár ellenében választható opció.
[1] Kivéve tengelykapcsoló alkatrészei.
[2] Kivéve kopóalkatrészek.
[3] Kivéve fékvezetékek, féktárcsák, fékdobok, fékbetétek, féknyereg.

CompleteCare

Garanciahosszabbítás, karbantartás és kopóalkatrészek

Garancia
A jármű valamennyi mechanikus és elektromos alkatrészére kiterjedő garanciahosszabbítás.

Karbantartás
Időszakos karbantartás a Mercedes-Benz gyári előírásai szerint.


Kopóalkatrészek
Kopóalkatrészek cseréje.

A Mercedes-Benz CompleteCare csomag átfogó szervizszolgáltatásokat nyújt a járművére. Minden szervizműveletet tartalmaz, beleértve a garanciahosszabbítás és a karbantartás modulok mellett a kopóalkatrészek cseréjét is. A csomaggal a jármű mindig menetkész, mindez tervezhető költségek mellett. Csak új járműre vehető igénybe. A csomagban foglalt garancia-modul szolgáltatója a Real Garant Versicherung AG. A részletes garanciafeltételekről, illetve további részletekről érdeklődjön márkaszervizeinkben!

CompleteCare szervizcsomag
Akár 200 000 km/6 év futásteljesítményre és futamidőre*

* Felár ellenében választható opció.
[1] Kivéve tengelykapcsoló alkatrészei.
[2] Kivéve kopóalkatrészek.
[3] Kivéve fékvezetékek, féktárcsák, fékdobok, fékbetétek, féknyereg.
[4] Kivéve a járműre szerelt munkaeszközök és tartozékok.

ServiceCare

Értékeljük a hűséget

A Mercedes-Benz ServiceCare csomag birtokában 2, 3 vagy 4 egymást követő alkalommal díjmentesen végeztetheti el autóján a soron következő, gyári technológia szerinti karbantartásokat márkaszervizeinkben. A csomag érvényességi ideje alatt a Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészek árából a jármű korától függően 10-15% kedvezményt* kap.

Szeretné Mercedes-Benz személygépjárművét még hosszú éveken át kifogástalan állapotban használni? Gépkocsija átvételkor tapasztalt minőségének megőrzéséhez fontos a rendszeres és szakszerű karbantartás. Ismerkedjen meg a ServiceCare karbantartási csomaggal, amely birtokában Mercedes-Benz személyautójáról márkaszervizeinkben a soron következő 3 szerviz erejéig díjmentesen gondoskodunk.

Bármilyen korú is Mercedes-Benz személyautója, ha szeretné megszokott prémium minőségét megóvni, a ServiceCare karbantartási csomag a jó választás. A ServiceCare-rel a soron következő 3 egymást követő alkalommal díjmentesen végeztetheti el autóján az esedékes karbantartásokat az ország bármely Mercedes-Benz felhatalmazott márkaszervizében. Sőt, ha autója elmúlt 3 éves – a karbantartási csomag érvényességi ideje alatt – minden Mercedes-Benz Eredeti Alkatrész árából 10-15% kedvezményt* kap bármelyik Mercedes-Benz felhatalmazott márkaszervizben elvégzett javítás esetén.

A karbantartás a ServiceCare csomag esetében nem csupán olajcserét jelent: a szervizlátogatások során a műhelyek számos, a gyártó által részletesen előírt vizsgálatot és karbantartási munkát végeznek el, melyek hozzájárulnak autója magas műszaki színvonalának megőrzéséhez, megbízható és biztonságos működéséhez. Gépkocsiját a Mercedes-Benz felhatalmazott márkaszervizekben kizárólag Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészekkel és Olajokkal valamint gyári előírások alapján szervizelik, így biztos lehet benne, hogy járműve a legmagasabb szintű gondoskodást kapja.

A ServiceCare karbantartási csomag ára modellenként:

 • B-osztály (247): 225 000 Ft + ÁFA-tól 
 • C-osztály limuzin (205): 288 000 Ft + ÁFA-tól 
 • E-osztály limuzin (212): 281 000 Ft + ÁFA-tól 
 • GLS (167): 397 000 Ft + ÁFA-tól

Előnyök:

 • Alkatrészkedvezmény: Ha autója bármilyen jellegű javítását Mercedes-Benz felhatalmazott márkaszervizben végezteti a karbantartási csomag érvényességi ideje alatt, a beépített Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészek árából 10-15% kedvezményt** kap.
 • Vezetett szervizfüzet: Ha egyszer szeretne megválni autójától, a dokumentált, Mercedes-Benz felhatalmazott márkaszervizben elvégzett karbantartásoknak köszönhetően könnyebben és magasabb áron adhatja el. 
 • Eladáskor továbbadható: A szolgáltatás a járműhöz tartozik, így ha eladná autóját, az új tulajdonos változatlan feltételekkel veheti igénybe a szolgáltatásokat, mely az eladásnál értéknövelő tényezőként jelentkezik. 
 • Országszerte igénybe vehető: A karbantartásokat és az alkatrészkedvezményt bármely magyarországi Mercedes-Benz felhatalmazott márkaszervizben igénybe veheti.
 • Mobilo megőrzése: Tovább élvezheti a mobilitás szolgáltatás előnyeit egy esetleges meghibásodás, balszerencse, rongálás vagy baleset esetén. 
 • Átrozsdásodás elleni garancia megőrzése: Az átrozsdásodás elleni garancia folyamatos Mercedes-Benz szervizben végzett karbantartás esetén a következő karbantartás esedékességéig meghosszabbodik akár 30 évig. 
 • Minőség minden téren: A karbantartásokat Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészekkel és kenőanyagokkal, gyári technológiával végezzük. A karbantartások és javítások során beépített alkatrészekre 2 év javítási garanciát adunk.

* A kedvezmény 3 évnél idősebb autókra érvényes. Nem érvényesíthető tartozékokra, fő darabokra. A karbantartási csomag keretében felhasznált alkatrészeket a csomag díja már tartalmazza.

További részletekért érdeklődjön Mercedes-Benz márkakereskedőjénél, szakszervizeinkben vagy Mercedes-Benz kapcsolattartójánál!