Mercedes-Benz
szolgáltatások

Mit tehetünk Önért?

Szervizszolgáltatások

Mercedes-Benz szolgáltatások

Nem egyszer a részletek biztosítják egy szolgáltatás kitűnő színvonalát – például akkor, amikor Mercedes-Benz partnere értékes időt takarít meg Önnek a karbantartással, vagy egy esetlegesen bekövetkezett sérülés javításával. Ismerkedjen meg az Ön és Mercedese számára kínált legjobb szolgáltatásainkkal!

Mercedes-Benz Service 24h

Állandó mozgásban tart.

Mindegy, hogy nappal van vagy éjszaka, számíthat a megszokott Mercedes-Benz színvonalú szolgáltatásra:

A Daimler AG a Mercedes-Benz járművek tulajdonosai számára Európában „Service 24h” elnevezésű segélyszolgálatát a „Customer Assistance Center Maastricht” bonyolítja le. A maastrichti telefonközponthoz érkező hibabejelentésekre a hét minden napján, a nap 24 órájában üzemelő „Service 24h” nyújt segítséget. A Mercedes-Benz tulajdonosok nemcsak Magyarországról, hanem bármely európai országból is segítségért fordulhatnak a maastrichti Customer Assistance Center-hez.
Mercedes-Benz „Service 24h” segélyszolgálatot nyújtó Maastricht-i központ mind Magyarországról, mind külföldről (a használt hálózattól függően) díjmentesen* hívható a következő telefonszámokon:

Ha Ön személygépkocsi-tulajdonos: 00-800-17777777* vagy 06-1-2355301**

Ha Ön transzporter-tulajdonos: 00-800-3-7777777* vagy 06-1-3285303**

Ha Ön teherautó-tulajdonos: 00-800-5-7777777* vagy 06-1-3285304**

Reklamációk kapcsán (minden típus esetén): 00-800-9-7777777* vagy 06-1-3285305**
A fenti telefonszámokon a Mercedes-Benz magyarul beszélő „Service 24h” ügyeletese jelentkezik Maastricht-ból, aki a jármű adatainak felvételét követően haladéktalanul intézkedik a jármű helyszíni javítása, vagy a legközelebbi Mercedes-Benz márkaszervizbe szállítása érdekében. A „Service 24h” szolgáltatás a váratlan meghibásodások gyors elhárításán kívül egyedi megállapodás alapján – az elvégzendő munkától függően – egyéb munkák helyszíni elvégzését is biztosítja.
* Bizonyos mobilszolgáltatók igénybevétele esetén költségek merülhetnek fel.

** A budapesti vezetékes hálózati behívószámok használata esetén a hívás díjköteles.

Mercedes-Benz Szervizszerződések.

A Mercedes-Benz ügyel rá, hogy prémium minőségű gépjárműveihez a kiemelkedő vezetési élményen és teljesítményen túl már az első használattól kezdve kényelmes és biztonságos üzemeltetést biztosítson – tervezhető költségekkel és gazdaságos feltételekkel.

Mercedes-Benz Szervizszerződések szolgáltatásunk egyedi igényekre szabható csomagokat kínál, melyek hosszú távon biztosítják személygépkocsija megbízhatóságát, teljesítményét és értékállóságát. Szervizszerződéseinkkel időt és költségeket takaríthat meg, és az egyszerűsített szerviz-ügymenetnek köszönhetően maximálisra növelheti járműve rendelkezésre állását.

Mercedes-Benz Service 24h

Értékeljük a hűséget.

Szakszerű karbantartás a következő 3 szerviz során, 10-15% alkatrészkedvezmény** 3 évnél idősebb Mercedes-Benz személyautójára.

Szeretné Mercedes-Benz személygépjárművét még hosszú éveken át kifogástalan állapotban használni? Gépkocsija átvételkor tapasztalt minőségének megőrzéséhez fontos a rendszeres és szakszerű karbantartás. Ismerkedjen meg a Compact-3* karbantartási csomaggal, amely birtokában Mercedes-Benz személyautójáról márkaszervizeinkben a soron következő 3 szerviz erejéig díjmentesen gondoskodunk.

Bármilyen korú is Mercedes-Benz személyautója, ha szeretné megszokott prémium minőségét megóvni, a Compact-3 karbantartási csomag* a jó választás. A Compact-3-mal* a soron következő 3 egymást követő alkalommal díjmentesen végeztetheti el autóján az esedékes karbantartásokat az ország bármely Mercedes-Benz felhatalmazott márkaszervizében. Sőt, ha autója elmúlt 3 éves – a karbantartási csomag érvényességi ideje alatt – minden Mercedes-Benz Eredeti Alkatrész árából 10-15% kedvezményt** kap bármelyik Mercedes-Benz felhatalmazott márkaszervizben elvégzett javítás esetén.

A karbantartás a Compact-3 csomag* esetében nem csupán olajcserét jelent: a szervizlátogatások során a műhelyek számos, a gyártó által részletesen előírt vizsgálatot és karbantartási munkát végeznek el, melyek hozzájárulnak autója magas műszaki színvonalának megőrzéséhez, megbízható és biztonságos működéséhez. Gépkocsiját a Mercedes-Benz felhatalmazott márkaszervizekben kizárólag Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészekkel és Olajokkal valamint gyári előírások alapján szervizelik, így biztos lehet benne, hogy járműve a legmagasabb szintű gondoskodást kapja.

A Compact-3 csomag* ára modellenként:

Modellek
Karbantartási csomag ára
B-osztály
258 000 Ft + ÁFA-tól
C-osztály
268 000 Ft + ÁFA-tól
E-osztály
264 000 Ft + ÁFA-tól
M-osztály
377 000 Ft + ÁFA-tól

Alkatrészkedvezmény:

Ha autója bármilyen jellegű javítását Mercedes-Benz felhatalmazott márkaszervizben végezteti a karbantartási csomag érvényességi ideje alatt, a beépített Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészek árából 10-15% kedvezményt** kap.

Vezetett szervízfüzet:

Ha egyszer szeretne megválni autójától, a dokumentált, Mercedes-Benz felhatalmazott márkaszervizben elvégzett karbantartásoknak köszönhetően könnyebben és magasabb áron adhatja el.

Eladáskor továbbadható:

A szolgáltatás a járműhöz tartozik, így ha eladná autóját, az új tulajdonos változatlan feltételekkel veheti igénybe a szolgáltatásokat, mely az eladásnál értéknövelő tényezőként jelentkezik.

Országszerte igénybevehető:

A karbantartásokat és az alkatrészkedvezményt bármely magyarországi Mercedes-Benz felhatalmazott márkaszervizben igénybe veheti.

Mobilo megőrzése:

Tovább élvezheti a mobilitás szolgáltatás előnyeit egy esetleges meghibásodás, balszerencse, rongálás vagy baleset esetén.

Átrozsdásodás elleni garancia megőrzése:

Az átrozsdásodás elleni garancia folyamatos Mercedes-Benz szervizben végzett karbantartás esetén a következő karbantartás esedékességéig meghosszabbodik akár 30 évig.

Minőség minden téren:

A karbantartásokat Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészekkel és kenőanyagokkal, gyári technológiával végezzük. A karbantartások és javítások során beépített alkatrészekre 2 év javítási garanciát adunk.

Az ajánlat 2020. december 31-ig érvényes.

* Minden Mercedes-Benz személygépkocsira, kivéve G-osztály, AMG járművek, 8 ill. több hengeres járművek.

** 3 évnél idősebb autókra érvényes. A kedvezmény nem érvényesíthető a tartozékokra és a komplett fődarabokra, más kedvezménnyel nem vonható össze. A kedvezmény a mindenkori listaárból kerül levonásra. A karbantartási csomag keretében felhasznált alkatrészeket a csomag díja már tartalmazza.

A tájékoztatás nem teljes körű. Ez a hirdetés tájékoztatás, nem minősül a PTK 2013. évi V. törvény 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak. További részletekről tájékozódjon a hivatalos márkaszervizekben. Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció.

Elektronikus szervizfüzet
Egyszerűen lehívható szervizadatok

Mostantól még biztonságosabb és kényelmesebb módon juthat információhoz a járművén végrehajtott szerviz –és karbantartási munkákról: az Elektronikus szervizfüzet kivált minden megszokott karbantartási dokumentációt, melyeket eddig a szervizkönyvbe vezettek be. A 2007-ben bevezetett szolgáltatás 2008. július 1. óta 35 európai országban áll rendelkezésre minden Mercedes-Benz modell esetében. Ezáltal az eredetileg E-, CLS-, SL- és SLK modelleket érintő szervizdokumentáció kiterjedt a teljes Mercedes-Benz személygépkocsi-palettára.

Extra biztonság:

Az Ön Mercedes-Benz gépjárművével kapcsolatos szerviz-feljegyzéseket kivétel nélkül dokumentáljuk, így azok soha nem vesznek el. Amennyiben Elektronikus szervizfüzete mégis eltűnne, mi gond nélkül hozzáférünk a járművével kapcsolatos szervizadatokhoz és bármikor teljeskörű tájékoztatást tudunk Önnek nyújtani. Nálunk minden egyes szerviz–feljegyzés biztos kézben van.

Nagyobb komfort:

A járművével kapcsolatos szerviz-feljegyzésekhez egész Európában hozzáférünk, így gyakorlatilag bárhol gyors és megbízható segítséget tudunk Önnek nyújtani. Elektronikus szervizfüzete ezáltal egy külföldi tartózkodás vagy akár márkaszerviz-váltás után is könnyedén továbbvezethető.

Jobb értékállóság

 

A szervizintervallumokat és a futásteljesítményt dokumentáljuk, így adathamisításra nem kerülhet sor. Mindez természetsen hozzájárul Mercedes-Benz járműve újraértéksesítési értékének növeléséhez, tehát akár vásárol, akár elad egy használt járművet, az Elektronikus szervizfüzettel ezt extra biztonsággal teheti.

 

Mercedes-Benz Mobilo.

A biztos célbaérés garanciája.

Mivel az utazásban a megérkezés a legszebb, erre garanciát nyújtunk Önnek: ez a Mobilo. Ez az új mobilitási garancia minden Mercedes-Benz személygépkocsi esetében az alapfelszereltség részeként, felár nélkül érvényes az első 2 évben. Ezután pedig akár 30 évig megújul a szervizek közötti* üzemzavarokra vonatkozó mobilitás.

A Mobiloval folyamatosan mozgásban maradhat:

ÜZEMZAVAR ESETÉN.
A Mobilo mobilitást és gyors segítséget nyújt Önnek, ha Mercedese műszaki meghibásodás miatt mozgásképtelenné válna.

KISEBB BALSZERENCSE ESETÉN.
Egy kis malőr bármikor megtörténhet. Még jó, hogy ebben is számíthat a Mobilo segítségére. (A kulcs elhagyása, túl kevés olaj vagy hűtőfolyadék, téves vagy rossz tankolás, valamint hirtelen vízbetörés esetén.)

BALESET VAGY RONGÁLÁS ESETÉN.
A Mobilo akkor is segít Önnek, ha gépkocsija valamilyen közvetlen külső hatás miatt, hirtelen mechanikus erőszak következtében megsérül, és mozgásképtelenné válik.

*Az Ön gépkocsijára érvényes Mobilo feltételek teljesülése esetén.

A Mobilo az első négy évben felár nélkül minden olyan Mercedes-Benz személygépkocsira érvényes, melyeket 2008. április 1-jén van később helyeztek először forgalomba (Viano 2012 jan. 1.). Ezt követően a Mobilo szolgáltatást minden szervizelést követően megújítja ( a Mobilo feltételeinek megfelelő alkalmazása mellett), maximum 30 évig.

Mercedes-Benz MobiloLife.

A mobilitás garanciája.

Maradjon Mobil: A MobiloLife garancia, amely minden Mercedes-Benz gépkocsihoz az alapfelszereltség részeként jár ( 1998.10.24.-2008.03.31. között*), igazán megnyugtató. Akár 30 évig érvényes**, és gyors, megbízható szolgáltatások átfogó csomagját tartalmazza, amelyek biztosítják az Ön mobilitását, ha a bekövetkezne a legrosszabb. Ezek közé tartozik az utazás ingyenes folytatása taxival (akár 65 EUR), vasúton*** vagy akár légi úton****, valamint a gyors, helyszíni javítási segítség. És még akkor is a legjobb kezekben van, ha egy kicsit több időt vesz igénybe a gépkocsi szervizelése: a javítás idejére, legfeljebb öt éjszakára kifizetjük a meghibásodás helyén való éjszakázás szállásköltségét a gépkocsi utasai számára.

Kivételek / Speciális esetek:

* A MobiloLife Bulgária, Horvátország és Románia esetén csak a 2007. január 1. és 2008. március 31. között regisztrált járművekre érvényes. Észtország, Lettország, Litvánia, Málta, Lengyelország, Szlovákia és Ciprus (EU tagállama) a MobiloLife a 2004.05.01. és 2008.03.31. között regisztrált járművekre érvényes

**A MobiloLife feltételeinek teljesítése mellett

*** Alternatíva pótjármű helyett. A maximális költség személyenként 400 EUR oda- visszaútra