Mercedes-Benz kollekció

Mercedes-Benz kollekció

Mercedes-Benz kollekció

A legkiválóbb minőség, minden területen.

Luxus Önnek és autójának!

Kiváló minőségű anyagokból készített elegáns kiegészítő darabjaink, és az utazás kényelmét szolgáló praktikus tartozékaink közül válogathat.

Bármelyiket is választja, kitűnő útitársa lesz a mindennapokban.

Egyedi megjelenés az Ön stílusára szabva

Elegáns és praktikus sportruházattal vagy hasznos tartozékokkal várja Önt a Mercedes-Benz Kollekció. Az összes termék válogatott anyagokból készül és kiváló minőségű, akár egy igazi Mercedes-Benz. Akár ajándéknak szánja, akár saját magát szeretné megjutalmazni: élvezze a legkiválóbb minőséget minden területen.

Stílusos darabok, melyekben Ön is sztár lehet.

Válasszon a kollekció egyedi, Mercedes-Benz vagy AMG logóval ellátott darabjai közül! A kollekcióban megtalálhatóak olyan magas minőségű darabok, mint:

• Mercedes-Benz, AMG vagy AMG Petronas Formula One Team logóval ellátott sapkák.

• Stílusos edzőcipő AMG Petronas Formula One Team logóval.

• Egyedi, AMG logóval ellátott kapucnis pulóver.

A Mercedes-Benz kollekció darabjaiban remekül fogja érezni magát.

A részleteket tekintse meg az alábbi katalógusokban.

Egyedi igényekhez egyedi tartozékok

Néhány praktikus felszereléssel az autózás még kellemesebbé tehető a hétköznapokban. A kényelemről nem is beszélve, amit egy-egy hosszabb utazás során értékel majd igazán. Márkakereskedéseinkben Mercedes-Benz személygépkocsikhoz kínálunk megbízható tartozékokat és hasznos kiegészítőket.

Amennyiben bármelyik ajánlatunk felkeltette érdeklődését, annak elérhetőségével és aktuális árával kapcsolatban forduljon bizalommal márkakereskedéseinkhez, ahol készséggel felvilágosítják a megrendeléssel kapcsolatos további részletekről.