Mercedes-Benz Certified

Tanúsított használtautók.

Mercedes-Benz Certified

Tanúsított használtautók.

Áttekintés

Mercedes-Benz Certified.

Tanúsított használtautók.

A Mercedes-Benz Certified Tanúsított használtautóink közös jellemzője, hogy azok legfeljebb 6 éve forgalomba
helyezett, és 150 ezer km-t meg nem haladó futásteljesítményű Mercedes-Benz gyártmányú használt
személygépkocsik, amelyeket kivétel nélkül megfelelnek a Mercedes-Benz által előírt minőségi követelményeknek.

12 hónapos használtautó-garancia

A Mercedes-Benz Certified gépkocsikra az átvételtől számított minimum 12 hónapig, és legalább 30.000 km-re érvényes műszaki garanciát vállalunk. Sok esetben a garancia időtartama a fentieknél hosszabb lehet. Az egyes járművek garancia feltételeiről a Mercedes-Benz Certified értékesítési tanácsadók pontos tájékoztatást adnak.

12 hónapos mobilitásgarancia

A Mercedes-Benz mobilitás csomag (Mobilo) a jármű átvételének napjától számított, legalább 12 hónapos időtartamra vehető igénybe. A szolgáltatási csomag érvényessége díjmentesen meghosszabbítható, amíg az üzembentartó az előírt karbantartásokról a Mercedes-Benz szervizhálózat segítségével hiánytalanul gondoskodik.

Garantált futásteljesítmény

Igazoljuk, hogy a kilométeróra szerinti futásteljesítmény minden kétséget kizáróan megfelel a valóságnak, így semmiféle manipulációtól nem kell tartani.

Használt gépjármű beszámítása

Mercedes-Benz Certified jármű vásárlása esetén méltányos beszámítási ajánlatot adunk bármely, érvényes műszaki vizsgával rendelkező személygépkocsira.

Tanusított szervíztörténet

Tanúsítjuk, hogy a jármű az előélete során hiánytalanul átesett a Mercedes-Benz által előírt időszakos karbantartásokon.

Átvizsgálás

A gépkocsi műszaki átvizsgálását az erre specifikusan kiképzett technikusunk végezte el a Mercedes-Benz által szabványosított eljárás keretében. Az átvizsgálás lehetővé teszi az esetleges mechanikai és esztétikai hibák feltárását, és ezek eredeti alkatrészekkel elvégzett javítását.

Finanszírozási ajánlat

Az autóink megvásárlását vonzó finanszírozási lehetőségekkel segítjük. Az aktuális konstrukciókról kérjük, érdeklődjön a Mercedes-Benz Certified partnereknél.

Tesztvezetés

A helyes döntés meghozatalát segíti, hogy – előzetes egyeztetést követően – az értékesítési tanácsadók segítségével minden Mercedes-Benz Certified gépkocsi kipróbálható.

Mercedes-Benz Certified kereső

Használt gépjármű keresése.

Keresse meg az összes aktuális ajánlatot!

Keresse meg az összes aktuális ajánlatot!

A keresővel megtekintheti az aktuálisan rendelkezésre álló teljes tanúsított használtautó készletünket.

Keresse használtautó ajánlatainkat telephely szerint: