Mercedes-Benz
Financial ServicesRugalmas lízing és bérleti megoldások, az Ön igényeire szabva

Fedezze fel lízingtermékeinket!

 

Találja meg nálunk az Önnek leginkább megfelelő ajánlatot!

 

Nyílt végű pénzügyi lízing

Vállalatok részére elérhető nyílt végű lízing ajánlatunk már 20% kezdő befizetéssel elérhető. Az önerő és a havi lízingdíjakhoz kapcsolódó adó-előnyökkel optimalizálhatja cége pénzügyeit.

Zárt végű pénzügyi lízing

Válassza a zárt végű pénzügyi lízing termékünket, ha akár 20% kezdő befizetéssel megvásárolná a gépjárművét!

Operatív lízing

Béreljen vállalkozásának Mercedes-Benz személyautót, akár kezdőbefizetés nélkül, már 12 hónapos időszakra.
A Mercedes-Benz operatív lízing vállalkozásoknak szóló ajánlatával minimalizálhatja havi költségeit. Nem szükséges hosszú távú elkötelezettség, ajánlataink már 12 hónapos futamidőre is elérhetők.

 

 


Maradjon velünk kapcsolatban!

Lízinggel és finanszírozással kapcsolatos további részletekért érdeklődjön márkakereskedéseinkben, ahol szakértő kollégáink segítenek a legideálisabb megoldás megtalálásában.

 

 

A finanszírozás szolgáltatója a Mercedes-Benz Credit Zrt. (1133 Budapest, Váci út 96-98.). A szolgáltató nevében a kereskedők járhatnak el. A kalkuláció nem minősül a Ptk. 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, nem jelent kötelezettségvállalást, kizárólag tájékoztató jellegű és a hivatkozott termék egyes főbb jellemzőit tartalmazza. A kalkuláció nem minősül a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. törvény szerinti szerződés megkötését megelőző tájékoztatásnak. A szolgáltató által biztosított konstrukció forint alapú, fix kamatozású zárt végű pénzügyi lízing finanszírozás, önrész min. 20%, futamidő 24-84 hónap. A havi díjak kalkulációjánál a regisztrációs adó mértéke nem lett figyelembe véve. Reprezentatív példa fogyasztók esetén a THM rendelet szerint: 3 millió forint finanszírozott összeg, futamidő 60 hónap, havi törlesztés 68 244 Ft, visszafizetendő teljes összeg 4.094.640 Ft, a lízing teljes díjában foglalt díj összege 7.000 Ft, THM: 13,91 %. Ügyleti kamatláb: 12,99%. A THM meghatározása az aktuális feltételek, a HBNY díja, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mértéke a szerződésben és a jogszabályokban meghatározott esetekben módosulhat. A szolgáltató a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtja, a THM mértéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. CASCO biztosítás megléte a szerződés teljes hatálya alatt kötelező, melynek mindenkori költsége a Lízingbevevőt terheli. Az ajánlat visszavonásig érvényes. Kérjük, hogy szerződéskötés előtt alaposan tanulmányozza a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket. A részletes feltételek megtalálhatóak a www.mercedes-benz-credit.hu oldalon illetve Mercedes-Benz márkakereskedéseinkben.