Mercedes Benz
flottaértékesítés

Mercedes Benz flottaértékesítés

Flottaértékesítés

Üdvözöljük!

Tisztelt Érdeklődő!

A Jász-Plasztik Autócentrum Kft. kiemelt figyelmet fordít céges ügyfeleire és egyedi, kedvező, az adott cég kívánalmainak legjobban megfelelő ajánlatok kidolgozásával segít a minőségi gépjárműpark kialakításában és hatékony működtetésében. Személy- és haszongépjárműveink széles választéka és kiváló minősége biztosítja a gépjárműpark értékállóságát, az átlagosnál magasabb maradványértékét.

Kiemelt ügyfeleink körébe tartoznak többek között:
  • Minden olyan vállalat, aminek saját vagy anyacége folytán nemzetközi keretszerződése van a Daimler AG-vel
  • Minden olyan hazai vállalkozás, amely jelentős (30 db-ot elérő) gépkocsiparkkal rendelkezik
  • Finanszírozó, illetve flottapark kezelő cégek
  • Nemzetközi és hazai autókölcsönzők

A fenti kiemelt ügyfélkörön túlmenően a kisebb vállalkozások, magánvállalkozók számára is kedvező feltételeket kínálnak márkakereskedőink.

Saját finanszírozónk, a Mercedes-Benz Lízing versenyképes finanszírozási lehetőséget kínál céges ügyfeleinknek a pénzügyi lízingtől kezdve a teljes körű szolgáltatást nyújtó operatív lízinggel bezárólag.

Részletes ajánlatért forduljon bizalommal hozzánk:

Fazekas Máté
+36 20 777 4888
mercedes.budapest@jpauto.hu

Business Solutions

Üzleti megoldások

Az Ön és cége sikere számunkra mindennél fontosabb, ezért a szükségletek felmérésével egyedi, testre szabott üzleti megoldásokat nyújtunk.

Finanszírozási, lízing és biztosítási program

Különleges finanszírozási, lízing és biztosítási csomagot dolgozunk ki Ön vagy cége számára a Mercedes-Benz Financial Services segítségével.

Ingyenes tesztvezetések, tesztautó akár több napra is

Márkakereskedéseinkben mindig lehetőséget biztosítunk tesztvezetésre. Előzetes egyeztetés alapján tesztautóink akár több napos kipróbálásra is elvihetők.

Szervíz transzfer (10 km-en belül)

Munkatársaink megoldják az autó megadott címről történő szervizbe szállítását, majd a visszaszállítást is a kért helyszínre, a szerviz 10 km-es körzetén belül.

Cserejármű

Minden autót lehetőség szerint azonnal javítunk. Amennyiben ez a probléma jellegéből adódóan nem megoldható, és a javítás időtartama meghaladja a 2 órát, azonos vagy magasabb kategóriájú cserejárművet biztosítunk.

Ingyenes külső takarítás

Szervizszolgáltatásaink igénybevétele után minden alkalommal tisztán kapja vissza autóját.

Gumi hotel

Az ideiglenesen használaton kívüli gumiabroncs-szetteket szakszerűen tároljuk.

Kedvezményes bérautó

Az Ön vagy cége bármilyen okból előforduló személygépkocsi hiányára kedvezményes autóbérleti konstrukciókkal kínálunk megoldást.