Integrált Szervíz Csomag

Áttekintés

ÜDVÖZÖLJÜK A MERCEDES-BENZ VILÁGÁBAN!

A Mercedes-Benz Hungária Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja:

 • minden általa Magyarországra importált, és
 • felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott,
 • új Mercedes-Benz személyautókra járművekre* vonatkozik
 • amelyet 2012.február 1-jét követően helyeztek először üzembe

A szolgáltatáscsomag tartalma:

 • 4 év vagy 120.000 km** (amelyik előbb teljesül) időtartamon és futásteljesítményen belül valamennyi – a gyártó által előírt – karbantartási munka díjtalan elvégzése bármelyik magyarországi Mercedes-Benz személygépkocsi felhatalmazott szervizpartner műhelyében.

 • A gyártó által biztosított 24 hónapos Mercedes-Benz Új Gépkocsi Garancia lejártát követően további 24 hónap, de legfeljebb összesen 120.000 km kiegészítő javítási garancia.

Díjtalan karbantartás

Nem vitás, a szakértő kezek által elvégzett szakszerű karbantartás, amelynek elvégzéséhez kizárólag Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészeket és a Daimler AG által jóváhagyott kenő- és segédanyagokat használtak fel, igen komoly érték, amelyet a piac is visszaigazol. Gondoljon csak a használt jármű hirdetésekben olvasható „vezetett szervizkönyvvel”, vagy „Mercedes-Benz által vezetett szervizkönyvvel” jelzőkre.

Ezeket a jelzőket az Ön járművének mostantól négy évig vagy 120.000 km-ig mi díjtalanul elérhetővé tesszük!

Ezen felül a Mercedes-Benz felhatalmazott szervizpartnerek által elvégzett karbantartások meghosszabbítják az Ön által igénybe vehető Mobilo szolgáltatások időtartamát (bizonyos szolgáltatások esetében akár 30 évig is!). A részletekről a járműhöz adott Szervizfüzetben találhat információkat.

Szerviz-esedékesség jelzés a műszerfalon?
Csak semmi stressz!

Bízza meg bármelyik Mercedes-Benz személygépkocsi felhatalmazott szervizpartnert az esedékes karbantartási műveletek elvégzésével, a számla kifizetése az első 48 hónapban vagy 120.000 km-ig a mi gondunk.

Amit a karbantartási munkák tartalmaznak:

 • A gyártó által előírt karbantartási műveletek az elvégzésükhöz szükséges Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészekkel és a Daimler AG jóváhagyásával rendelkező kenő- és segédanyagokkal. A munkák pontos köréről a járműhöz tartozó Szervizfüzetben talál részletes tájékoztatást.

Amit a karbantartási munkák nem tartalmaznak:

 • A karbantartási munkák során végzett ellenőrzések alkalmával megállapított szükséges javítási munkákat a hozzájuk tartozó alkatrészekkel (ezek jellemzően az ún. „kopóalkatrész-pótlás”, pl. fékbetét, féktárcsa elhasználódás miatti csere).

 • A gyártó által előírt csereperiódusnál gyakoribb alkatrész csere (pl. fokozottan poros környezetben a légszűrőbetét vagy belsőtér-szűrők cseréje)

 • Két karbantartási periódus között szükségessé váló folyadék utántöltések (pl. motorolaj, AdBlue ill. ablakmosó folyadék).

Kiegészítő javítás garancia

Járműveinket a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával a lehető legmagasabb műszaki követelményeket kielégítő alapanyagok felhasználásával gyártották. A legnagyobb gondosság ellenére előfordulhat, hogy mégis valamilyen hiba lép fel a jármű működésében. Amennyiben a hiba a nem megfelelő gyártástechnológiára vagy a felhasznált anyagokra vezethető vissza, az első üzembehelyezéstől számított első 24 hónapban futásteljesítmény-korlátozás nélkül rendelkezésére állt eddig is és a jövőben is a Daimler AG által biztosított Mercedes-Benz Új Gépkocsi Garancia (nem azonos az egyes országokban törvényileg előírt kötelező jótállással! Az eltérésekről Mercedes-Benz Szervizpartnerénél kaphat tájékoztatást).

Mostantól ezt a szolgáltatást további 24 hónapig, azaz összesen a jármű első üzembe helyezésétől számított 4 évben vagy 120.000 km-ig élvezheti.

A kiegészítő javítási garancia igénybevételének elengedhetetlen feltétele a gyártó által előírt karbantartások időben, Mercedes-Benz felhatalmazott szervizpartner által történő elvégeztetése, de ez nem lehet probléma, ugyanis az első 4 évben vagy 120 000 km-ig ezt a Mercedes-Benz Hungária Kft. díjtalanul biztosítja Önnek!

A kiegészítő javítási garancia szolgáltatásból kizártak azok a meghibásodások, amelyek a Mercedes-Benz Új Gépkocsi Garancia köréből is (ld. a járműhöz adott Szervizfüzetben!), valamint:

 • A gyártó által előírt karbantartási műveletek az elvégzésükhöz szükséges Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészekkel és a Daimler AG jóváhagyásával rendelkező kenő- és segédanyagokkal. A munkák pontos köréről a járműhöz tartozó Szervizfüzetben talál részletes tájékoztatást.

Garanciamodul meghosszabbítása

Élvezze az Integrált Szerviz Csomag nyújtotta előnyöket újabb 2 éven keresztül!

Hosszabbítsa meg Mercedes-Benz autójára az első 4 évig vagy 120 000 km-ig érvényes ISP szolgáltatás garanciamoduljának időtartamát, és élvezze további 2 éven keresztül a kiegészítő javítási garanciát!

Kérjük, ismerkedjen meg a hosszabbítási lehetőségekkel, vagy keresse fel az Önhöz legközelebbi Mercedes-Benz márkaszervizt.
* A Mercedes-Benz mindenkori nomenklatúrája szerint a következő Mercedes-Benz osztályokra érvényes az Integrált Szerviz Csomag: A, B, CLA, C, E, CLS, S, SL, SLC, GLA, GLC, GLE, GLS, G (BM463), AMG-GT, V, Vito Tourer, X-osztály; valamint Sprinter VS30.

** Az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást a B250e típushoz 6 év/160.000 km-ig biztosítjuk.

Speciális, fokozott igénybevétel esetén a Mercedes-Benz Hungária Kft. fenntartja a jogot, az autó(k) Integrált Szerviz Csomagból való kizárására.