Elektromos bónusz. Önnek is!

4 000 000 FORINT ELEKTROMOS BÓNUSZ Mercedes-Benz EQ modellekre[1] ajándék 500 000 forint értékű töltőkártyával[2]

4 000 000 FORINT ELEKTROMOS BÓNUSZ Mercedes-Benz EQ modellekre[1] ajándék 500 000 forint értékű töltőkártyával[2]

Elektromos bónusz. Önnek is!

Válasszon Ön is új elektromos modellt minimum 4 000 000 forint árelőnnyel![1]

 

A Mercedes-Benz által nyújtott ELEKTROMOS BÓNUSZ lehetővé teszi ÖNNEK IS, hogy most 4 000 000 forint árelőnnyel[1]  jusson új Mercedes-Benz EQ modellhez.

 

Ismerje meg az elektromos palettát és válassza ki az Önhöz leginkább illő EQ modellt annak minden előnyével!

 

Az ISP csomaggal és ajándék 500 000 forint értékű Mercedes me Charge töltőkártyával[2] gondtalanul élvezheti az elektromos autózást.

 

 

 

 

Teljesen elektromos hajtás előnyei

Kompromisszummentesen a tisztán elektromos Mercedes-Benz technológiával.

 

Helyi CO2-kibocsátásmentes vezetés.

Tapasztalja meg a kettős értelemben tiszta vezetési élményt egy teljesen elektromos járművel, helyi szén-dioxid- és nitrogén-oxid-kibocsátás nélkül. Tegyen egy újabb lépést a CO2-semleges mobilitás felé tiszta lelkiismerettel.

 

Egy újfajta vezetési élmény.

Az elektromos meghajtás teljesen új vezetési élményt jelent: dinamikus és szinte hangtalan. Még álló helyzetből is csaknem a teljes nyomaték áll rendelkezésre az azonnali gyorsuláshoz.

 

Töltse fel járművét, ahol és amikor csak akarja.

Elektromos járművét egyszerűen és kényelmesen töltheti otthon, és megspórolhatja a töltőállomásra való utazást. Ha pedig útközben kell töltenie, egyszerűen használja a számos nyilvános töltőállomás egyikét, például a városban, a bevásárlóközpontokban vagy a benzinkútnál.

 

Intelligens hálózatba kapcsolt energia-visszanyerés.

A prediktív vezetés energiát takarít meg és növeli a hatótávolságot: az ECO asszisztens a navigációs adatok, a közlekedési táblák felismerése és az érzékelőktől származó információk hatékonysági stratégiába történő beépítésével a helyzethez optimalizált rekuperációt kínál.

 

Mindennapi hatótávolság kompromisszumok nélkül.

A tisztán elektromos Mercedes-Benz modellekbe épített nagyfeszültségű akkumulátorok olyan nagyvonalúan méretezettek, hogy elektromos hatótávolságuk számos hétköznapi útvonalat, valamint a munkába járást és a munkából való hazautazást is nyugodt körülmények között, sok felhasználó számára lehetővé teszik.

 

Kezelhető karbantartás és költségek.

Kialakításának köszönhetően a tisztán elektromos hajtás nélkülöz mindent, ami nem szükséges. Mert ami nincs ott, az nem okoz sem karbantartási erőfeszítéseket, sem költségeket. És még a fékrendszer terhelése is jelentősen csökken a fékezés közbeni energia-visszanyerésnek köszönhetően.

 

 

 

Mercedes-Benz EQ modellek 4 000 000 forint árelőnnyel[1]

 

EQE limuzin

Áramvonalas forma kiemelkedő elektromos hatótávolsággal. A klasszikus és stílusos EQE a közkedvelt E-osztály elektromos megfelelője. Ikonikus designja az érzéki szépség és az úttörő mérnöki tervezés kombinációja.[3][4]

 

 

 

 

EQS limuzin

Egy kupé eleganciája egy limuzin helykínálatával. Az AIRMATIC légrugózás és a hátsótengely-kormányzásnak köszönhetően a legmagasabb komfortot nyújtja utazás közben.[4][5]

 

 

 

 

 

EQA

Letisztult modern design, páratlan hatékonysággal kiegészülve. Ideális társ a városban és akár az autópályán is. A teljesen elektromos EQA SUV éppúgy egyéniség, mint Ön.[4][6]

 

 

 

 

 

EQB

Kiemelkedő tér kínálat, akár 7 személy számára is. A karakteres megjelenésű EQB kitűnő választás a mindennapokra.[4][7]

 

 

 

 

 

 

További részletekért látogasson el márkakereskedéseinkbe!

 

 

 

 

  1.  Mercedes-Benz által nyújtott minimum 4 000 000 forint kedvezmény nem azonos az állami támogatással, magánszemélyek számára is elérhető, kizárólag az elektromos modellekre vonatkozik, ideértve a raktáron lévő autókat is. A kampány kizárólag 2024. május 1-től 2024. június 30-ig leadott megrendelésekre érvényes, vagy visszavonásig tart.
  2.  A töltőkártya egy egyszeri bruttó 500 000 Ft-os voucher formájában kerül átadásra a gépjármű átvételekor, amely 2024.12.31-ig aktiválható, valamint aktiválást követően 3 éven belül használható fel Európa azon országaiban, ahol elérhető a Mercedes me Charge szolgáltatás. A Mercedes me Charge hálózatán belül elérhető töltőoszlopok listáját az alábbi linken találja: https://eu.charge.mercedes.me/web/hu/daimler-hu/service.
  3. Mercedes-Benz EQE | kombinált áramfogyasztás: 20,2 – 15,4 kWh/100 km; kombinált CO₂-kibocsátás: 0 g/km (WLTP értékek) Az értékek az előírt mérési eljárás szerint, jelen esetben a „WLTP CO2 értékek” a Bizottság (EU) 2017/1153 Végrehajtási rendelete 2. cikke 3. pontjának megfelelően kerültek meghatározásra. Az üzemanyag- fogyasztási értékek kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás és a hatótávolság meghatározása a 2017/1151/EU rendelet alapján történt. Az adatok nem egy adott gépjárműre vonatkoznak, és nem képezik ajánlat részét, hanem kizárólag a különböző gépjárműtípusok egymással való összehasonlítására szolgálnak. Az értékek a kiválasztott extrafelszereltségek függvényében változnak.
  4.  A kép csak illusztráció.
  5. Mercedes-Benz EQS | kombinált áramfogyasztás: 20,9 – 16,1 kWh/100 km; kombinált CO₂-kibocsátás: 0 g/km (WLTP értékek) Az értékek az előírt mérési eljárás szerint, jelen esetben a „WLTP CO2 értékek” a Bizottság (EU) 2017/1153 Végrehajtási rendelete 2. cikke 3. pontjának megfelelően kerültek meghatározásra. Az üzemanyag- fogyasztási értékek kiszámítása ezen értékek alapján történt.Az áramfogyasztás és a hatótávolság meghatározása a 2017/1151/EU rendelet alapján történt. Az adatok nem egy adott gépjárműre vonatkoznak, és nem képezik ajánlat részét, hanem kizárólag a különböző gépjárműtípusok egymással való összehasonlítására szolgálnak. Az értékek a kiválasztott extrafelszereltségek függvényében változnak.
  6. Mercedes-Benz EQA | kombinált áramfogyasztás: 18,6 – 14,4 kWh/100 km; kombinált CO₂-kibocsátás: 0 g/km (WLTP értékek) Az értékek az előírt mérési eljárás szerint, jelen esetben a „WLTP CO2 értékek” a Bizottság (EU) 2017/1153 Végrehajtási rendelete 2. cikke 3. pontjának megfelelően kerültek meghatározásra. Az üzemanyag- fogyasztási értékek kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás és a hatótávolság meghatározása a 2017/1151/EU rendelet alapján történt. Az adatok nem egy adott gépjárműre vonatkoznak, és nem képezik ajánlat részét, hanem kizárólag a különböző gépjárműtípusok egymással való összehasonlítására szolgálnak. Az értékek a kiválasztott extrafelszereltségek függvényében változnak.
  7. Mercedes-Benz EQB | kombinált áramfogyasztás: 19,2 – 15,2 kWh/100 km; kombinált CO₂-kibocsátás: 0 g/km (WLTP értékek) Az értékek az előírt mérési eljárás szerint, jelen esetben a „WLTP CO2 értékek” a Bizottság (EU) 2017/1153 Végrehajtási rendelete 2. cikke 3. pontjának megfelelően kerültek meghatározásra. Az üzemanyag- fogyasztási értékek kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás és a hatótávolság meghatározása a 2017/1151/EU rendelet alapján történt. Az adatok nem egy adott gépjárműre vonatkoznak, és nem képezik ajánlat részét, hanem kizárólag a különböző gépjárműtípusok egymással való összehasonlítására szolgálnak. Az értékek a kiválasztott extrafelszereltségek függvényében változnak.
  8. Mercedes-Benz EQE SUV | kombinált áramfogyasztás: 21,9 – 17,7 kWh/100 km; kombinált CO₂-kibocsátás: 0 g/km (WLTP értékek) Az értékek az előírt mérési eljárás szerint, jelen esetben a „WLTP CO2 értékek” a Bizottság (EU) 2017/1153 Végrehajtási rendelete 2. cikke 3. pontjának megfelelően kerültek meghatározásra. Az üzemanyag- fogyasztási értékek kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás és a hatótávolság meghatározása a 2017/1151/EU rendelet alapján történt. Az adatok nem egy adott gépjárműre vonatkoznak, és nem képezik ajánlat részét, hanem kizárólag a különböző gépjárműtípusok egymással való összehasonlítására szolgálnak. Az értékek a kiválasztott extrafelszereltségek függvényében változnak.
  9. Mercedes-Benz EQS SUV | kombinált áramfogyasztás: 22,8 – 18,8 kWh/100 km; kombinált CO₂-kibocsátás: 0 g/km (WLTP értékek) Az értékek az előírt mérési eljárás szerint, jelen esetben a „WLTP CO2 értékek” a Bizottság (EU) 2017/1153 Végrehajtási rendelete 2. cikke 3. pontjának megfelelően kerültek meghatározásra. Az üzemanyag- fogyasztási értékek kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás és a hatótávolság meghatározása a 2017/1151/EU rendelet alapján történt. Az adatok nem egy adott gépjárműre vonatkoznak, és nem képezik ajánlat részét, hanem kizárólag a különböző gépjárműtípusok egymással való összehasonlítására szolgálnak. Az értékek a kiválasztott extrafelszereltségek függvényében változnak.