Az új EQS a Mercedes-EQ családból.

Megérkezett!

Az új EQS a Mercedes-EQ családból.

Megérkezett!

A gépkocsi kiemelkedő jellemzői

Káprázatos formanyelv: egy új, lélegzetelállítóan érzéki korszak kezdete.

Design

A hely, amelyet más autóval nem érhet el.

Az EQS tanulásra képes, digitális belső felszereltsége gondoskodik róla, hogy könnyedén teljenek autós mindennapjai. Az MBUX Augmented Reality Head-up display (vetített kijelző) és az MBUX Belső tér asszisztens segítségével intuitíven élheti meg ezt az élményt. A gondtalan vezetést szolgálja az is, hogy a Mercedes me Charge-nak köszönhetően egyszerűen töltheti autóját, a töltésekhez pedig csak rövid megállók szükségesek az IONITY gyorstöltőoszlopoknál − ráadásul az IONITY Unlimited-del az első évben töltési költségek nélkül*. A Green Charging származási garanciákkal igazolja, hogy utólagosan megújuló forrásokból származó villamos energia kerül felhasználásra a rendszerben.

Kényelem

Ennél kényelmesebben nem léphet a jövő útjaira.

Személyre szabott kényeztetés: ezek az ülések számos beállítási lehetőséggel és extrával szolgálják az egyedi igények szerinti kényelmet. Ergonomikus részleteik tökéletes üléspozíciót biztosítanak, innovatívan kialakított oldalpárnáik kiváló oldalirányú megtámasztást adnak. A kellemes meleget sugárzó masszázsfunkció pedig minden utat élvezetessé varázsol.

Lélegezzen fel nyugodtan!

A belső tér levegőminőségét is új szintre emeltük az EQS fejlesztésekor. Az új HEPA (High Efficiency Particulate Air) finomporszűrő akár 99,65%-os hatékonysággal képes kiszűrni például a polleneket és a finomporrészecskéket a levegőből, valamint megszünteti a kellemetlen szagokat. Mindennek eredményeként eddig nem ismert szinten élvezheti a kellemes atmoszférát az ENERGIZING AIR CONTROL Plus-nak köszönhetően.

Biztonság

Műszaki adatok

Korszakalkotó.

Az új EQS-sel a tisztán elektromos gépkocsik teljesen új fejlesztésű változata debütál.

tisztán elektromos hatótávolság (WLTP)[1]

akár 770 km

teljesítmény[1]

385 kW (524 LE)

EQS 450+: áramfogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 20,4 – 15,7; CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0 (WLTP értékek).[1]

EQS 580 4MATIC: áramfogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 21,8 – 17,4; CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0 (WLTP értékek).[1]

<!–

[1]

Minden megadott adat előzetes érték, amelyek az érvényben lévő, előírt módszerek alapján belső számítások eredményeképpen jött létre. A hivatalos TÜV értékek, az európai típus jóváhagyási értékek és a hivatalos adatokat tartalmazó konformitási tanúsítvány még nem elérhető. A weboldalon szereplő és a végleges, hivatalos értékek között különbségek lehetnek.

–>

[1]

A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.

[2]

A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. Az „NEDC-CO2-értékekről“ van szó az (EU) 2017/1153 1. végrehajtási utasítás 2. cikkelye szerint. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.