Megnyitottunk!

Magyarország legnagyobb, legmodernebb Mercedes-Benz szalonja vár a JP Autónál Fóton!

Lépj be egy olyan világba, ahol az autók és a digitális világ forradalma találkozik - intelligens 360° vásárlási élmény,
teljes körű Mercedes-Benz személyautó-kínálat és 600 négyzetméteres élményterasz vár egy helyen.

Űrugrás az autószalonok között

Az 1.700 négyzetméteres bemutatótér, az óriás kivetítők és a személyre szabott vizuális és hangeffektek, valamint az egyedi VIP-váró új szintet jelent az autószalonok történetében.

Exkluzív Mercedes-Benz kínálat

A szalonban az összes, aktuális Mercedes-Benz személyautó modell megtekinthető, akár 45 kiállított autóval.

Minden érzékében Mercedes-Benz

A tervezés során a Mercedes-Benz új, modern luxus belső dizájn alapelveit alkalmaztuk, ahol a minőségi anyagok, a színek, a bútorzat kiválasztásának kiemelt célja az ügyfelek számára igazi „Welcome home” érzés biztosítása.

Élmény két szinten

A szalon második emeletét az AMG, a G-osztály és a Maybach modellek uralják, megosztva ezt a tágas – 600 négyzetméteres - élményterasszal, ahol további autók kerülnek bemutatásra.

Fenntarthatóság

A szinte teljes egészében papírmentes értékesítési folyamat mellett a szalon fényforrásai, hűtés-fűtése is a legkorszabb, környezettudatos megoldásokkal készültek.

Komplex központ

A teljes Fóti komplexum alapterülete 6400 négyzetméter, amely a bemutatóterem mellett magában foglalja a megnövelt kapacitású szervizt, irodákat és raktárt is.

Egyedi nyitási ajánlatok!

Az új autószalonunk nyitása alkalmából egyedi ajánlatokkal várunk a készleten lévő elektromos Mercedes-Benz modelleinkre.

MERCEDES-BENZ ÉRTÉKESÍTÉS
BUDAPEST

BEMUTATÓTEREM NYITVA TARTÁS

H-P: 8.00-18.00
Sz: 9.00-13.00