Gazdaságos elektromos hajtás, a jármű jól bevált erősségeivel kombinálva.

Az elektromos energia lehető leghatékonyabb felhasználása.

Az intelligens működési stratégia gondoskodik a lehető leggazdaságosabb energiafelhasználásról: a három menetprogrammal és a négy energia-visszanyerési fokozattal optimalizálhatja az áramfogyasztást és ezzel a hatótávolságot is. A három menetprogramot − „E+“, „E“ és „C“ − a menetprogram-kapcsolóval, a négy energia-visszanyerési fokozatot − „D–“, „D“, „D+“ és „D++“ − pedig a kormány-kapcsolófülekkel lehet kiválasztani. A rekuperáció során energia nyerhető vissza, amikor a gépkocsi lassít. Például az akkumulátor lejtmenetben töltődik, ahelyett, hogy fékezéskor hő formájában elveszne az energia.

A nagyfeszültségű akkumulátor 6 óra alatt tölthető fel teljesen.

A 35 kWh felhasználható kapacitású nagyfeszültségű akkumulátor rendszer kb. 6 óra alatt tölthető fel wallboxnál vagy töltőállomáson 0-ról 100 %-ra. Egy Typ-2 töltőcsatlakozóval felszerelt Mode 3 töltőkábellel max. 7,4 kW (2 fázis x 16 A vagy 1 fázis x 32 A)  töltőteljesítményű váltóáramot visz át a töltési infrastruktúra. Az extra töltőkábelek 4 m-es vagy 8 m-es hosszúságban rendelhetők a 2 fázisú vagy 1 fázisú töltéshez.

Ha nem áll rendelkezésre wallbox vagy töltőállomás, az akkumulátor a háztartási elektromos hálózatról is tölthető. A megfelelő töltőkábelek gyárilag vagy Mercedes-Benz partnerénél állnak rendelkezésre.

Raktérfogata fontos érv: az eVito zárt áruszállító.

Az eVito zárt áruszállító sokat elvisz anélkül, hogy meg kellene erőltetnie magát. Tökéletes a nagy igénybevételt jelentő feladatokra, és kitűnően alkalmas arra, hogy vállalkozását képviselje. Specialitása a rakományfelvétel. Tágas belső méretei ellenére is megelégszik a 2 m alatti magassággal, így problémamentesen behajthat a legtöbb garázsba, parkolóházba, mélygarázsba és autómosóba.

Testre szabott felépítmény-megoldások.

Az eVito Zárt áruszállító műszaki adataival kapcsolatban kérjük, keresse fel online konfigurátorunkat, vagy lépjen kapcsolatba hivatalos Mercedes-Benz márkaképviseleteink egyikével, ahol munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Mercedes PRO: egyszerűsíti és felgyorsítja vállalkozását.

Transzportere vállalkozásának egyik legfontosabb munkatársa. A Mercedes PRO kapcsolattartási megoldásaival szemmel tarthatja Mercedes-Benz transzporterét. Így bármikor jól hozzáférhet gépkocsija fontos információihoz és praktikus funkcióhoz. Célunk: még egyszerűbbé és hatékonyabbá tenni munkanapjait!

.

[*] Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és hivatalos specifikus CO₂-kibocsátásáról további információk az „Útmutató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásához, CO₂-kibocsátásához és áramfogyasztásához “ c. kiadványban találhatók, amely térítésmentesen beszerezhető valamennyi értékesítési ponton és a Deutsche Automobil Treuhand GmbH-nál (www.dat.de).