Gazdaságos elektromos hajtás, a jármű jól bevált erősségeivel kombinálva.

eVito Zárt áruszállító

 • Akár 315 km12 elektromos hatótávolság
 • Kb. 35 perc3 töltési idő gyorstöltő állomásokon
 • Akár 6,6 m³ raktérfogat
 • 85 kW maximális teljesítmény
 • Válassza 5,14 m normál járműhosszúsággal vagy 5,37m extrahosszú változatban
 • 2 m alatti magasság, így befér a legtöbb garázsba, parkolóházba, mélygarázsba és autómosóba

Vonzó design. A Mercedes-Benz formanyelvén.

Az eVito zárt áruszállító jellegzetes kialakítása már első pillantásra lenyűgöző. A jellegzetes frontrész és az oldalsó kialakításon végigfutó, majd hátul lejjebb ereszkedő és finoman emelkedő szerkezeti vonal minden nézőpontból könnyen felismerhetővé teszi.

Elképesztően funkcionális.

A belső tér olyan, mint maga az eVito zárt áruszállító: rendkívül funkcionális – és vonzó kialakítású. A tágas belső tér tartós anyagokkal van kibélelve, a műszerek áttekinthetően vannak elhelyezve, és minden kezelőelem könnyen elérhető.

Tele energiával.

Az eVito zárt áruszállító meggyőző hatótávolságot és rugalmas töltési lehetőségeket kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy gyorsan újra kiterjessze a hatósugarát. Az elektromobilitás mellett számos általános előny is szól: a műszaki fejlődés és a pénzügyi előnyök az elektromos járműveket gazdaságilag egyre vonzóbbá teszik.

A legjobb kiszolgálás a legjobban teljesítőknek.

Ügyfelei a legmagasabb fokú megbízhatóságot és minőséget várják el Öntől. Miért várna kevesebbet kishaszongépjárművétől? Az üzlet is csak akkor lesz sikeres, ha transzportere minden nap megbízhatóan működik.

eVito Tourer

 • Akár 370 km12 elektromos hatótávolság
 • Kb. 40 perc3 töltési idő gyorstöltő állomásokon
 • 150 kW maximális teljesítmény
 • Maximálisan 9 ülőhely a belső térben
 • 2 m alatti magasság, így befér a legtöbb garázsba, parkolóházba, mélygarázsba és autómosóba
 • Válassza 5,14 m normál járműhosszúsággal vagy 5,37 m extrahosszú változatban

Mercedes PRO: egyszerűbbé és gyorsabbá teszi vállalkozása működését.

Transzportere vállalkozásának egyik legfontosabb munkatársa.

A Mercedes PRO connect professzionális kapcsolattartási és flottamegoldásai összekapcsolják vállalkozását a gépjárműveivel és a gépkocsivezetőivel, valamint növelhetik a hatékonyságot és gazdaságosságot.

A Mercedes PRO az Ön szempontjából fontos valamennyi ajánlatunkat és szolgáltatásunkat egy webalapú platformon foglalja össze.

Célunk: még egyszerűbbé és hatékonyabbá tenni munkanapjait!

[*] Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és hivatalos specifikus CO₂-kibocsátásáról további információk az „Útmutató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásához, CO₂-kibocsátásához és áramfogyasztásához “ c. kiadványban találhatók, amely térítésmentesen beszerezhető valamennyi értékesítési ponton és a Deutsche Automobil Treuhand GmbH-nál (www.dat.de).

[1] A hatótávolság meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt. A hatótávolság függ a jármű-konfigurációtól, különösképpen a legnagyobb sebesség kiválasztott korlátozásától. A tényleges hatótávolság az egyéni vezetési stílustól, az útviszonyoktól, a közlekedési feltételektől, a külső hőmérséklettől, a klímaberendezés/fűtés használatától stb. is függ, és adott esetben eltérő lehet.

[2] A hatótávolság meghatározása a 2017/1151/EU rendelet alapján történt. A hatótávolság függ a gépkocsi-konfigurációtól, különösképpen a legnagyobb sebesség kiválasztott korlátozásától. A tényleges hatótávolság az egyéni vezetési stílustól, az útviszonyoktól, a közlekedési feltételektől, a külső hőmérséklettől, a klímaberendezés/fűtés használatától, stb. is függ, és adott esetben eltérő lehet.

[3] Az akkumulátortöltés időtartama a töltési infrastruktúrától függ.