Gazdaságos elektromos hajtás, a jármű jól bevált erősségeivel kombinálva.

Az elektromos energia lehető leghatékonyabb felhasználása.

Az intelligens működési stratégia gondoskodik a lehető leggazdaságosabb energiafelhasználásról: a három menetprogrammal − „E+“, „E“ és „C“ −, valamint az öt energia-visszanyerési fokozattal − „D– –“, „D–“, „D“, „D+“ és „D Auto“ − optimalizálhatja az áramfogyasztást és ezzel a hatótávolságot is. A rekuperáció során energia nyerhető vissza, amikor a gépkocsi lassít. A „D Auto“ energia-visszanyerési fokozatban az automatikusan bekapcsoló ECO asszisztens segít a lehető legjobban használni az akkumulátortöltést. Önműködően a menethelyzethez igazítja az energia-visszanyerési fokozatot.

Rugalmas töltés a különböző töltőállomásokon.

A Combined Charging System (CCS) segítségével az eVito Tourer PRO-t nagyon rugalmasan töltheti töltőoszlopoknál és wallboxoknál: szériakivitelben max. 11 kW teljesítménnyel és váltóárammal (AC) kb. 10 óra alatt tölthető fel 0-ról 100%-ra, max. 50 kW teljesítménnyel és egyenárammal (DC) pedig kb. 80 perc alatt 10-ről 80%-ra. Az extraként rendelhető, max. 110 kW DC töltési teljesítménnyel egy DC gyorstöltő állomáson kb. 45 perc alatt tölthető fel a nagyfeszültségű akkumulátor 10-ről 80%-ra. A töltéshez egyszerűen csak be kell dugni a töltőkábelt a bal oldalon az első lökhárítóban található CCS-töltő-csatlakozóaljzatba (Combo 2).

Ha nem áll rendelkezésre wallbox vagy töltőállomás, az akkumulátor a háztartási elektromos rendszerről is feltölthető.

Szakértő támogatás a nyugodt vezetés érdekében.

Az asszisztensrendszerek kínálata az eVito Tourer PRO-hoz példamutató a közepes méretű transzporterek szegmensében. Menet közben, nehéz helyzetekben, valamint parkoláskor és manőverezéskor fejlett asszisztensrendszerek állnak a vezető mellett, amelyek kiegyensúlyozottabbá és biztonságosabbá tehetik a munkáját.

Testre szabott felépítmény-megoldások.

Az eVito Tourer  műszaki adataival kapcsolatban kérjük, keresse fel online konfigurátorunkat, vagy lépjen kapcsolatba hivatalos Mercedes-Benz márkaképviseleteink egyikével, ahol munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Mercedes PRO: egyszerűsíti és felgyorsítja vállalkozását.

Transzportere vállalkozásának egyik legfontosabb munkatársa. A Mercedes PRO kapcsolattartási megoldásaival szemmel tarthatja Mercedes-Benz transzporterét. Így bármikor jól hozzáférhet gépkocsija fontos információihoz és praktikus funkcióhoz. Célunk: még egyszerűbbé és hatékonyabbá tenni munkanapjait!

.

[*] Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és hivatalos specifikus CO₂-kibocsátásáról további információk az „Útmutató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásához, CO₂-kibocsátásához és áramfogyasztásához “ c. kiadványban találhatók, amely térítésmentesen beszerezhető valamennyi értékesítési ponton és a Deutsche Automobil Treuhand GmbH-nál (www.dat.de).