Modern meghajtás, a jól bevált erősségekkel kombinálva: az eSprinter zárt áruszállító.

eSprinter Zárt áruszállító

 • 2 féle járműhosszúsággal és 3 akkuváltozattal elérhető
 • Nagy hatékonyságú, akár  150 kW elektromotor
 • 35 kWh használható akkumulátorkapacitás
 • Akár 500 km1,2 elektromos hatótávolság
 • 14 m³ raktérfogat
 • Kb. 28 perc töltési időtartam gyorstöltő állomásokon3

Lenyűgöző sokszínűség.

Alakítsa az új eSprintert pontosan az Ön vállalkozásához és céljaihoz. Az ehhez rendelkezésre álló lehetőségek szélesebb körűek, mint bármely korábbi elektromos Mercedes-Benz transzporter esetében. A kétféle járműhosszúság, háromféle akkumulátor-méret és nagy és hasznos teherbírás teszi az új eSprintert vonzó választássá számos alkalmazáshoz.

Rugalmasság magas fokon.

Kétféle motorváltozat, három nagyfeszültségű akkumulátor-változat és két hosszváltozat. Akár 500 km1,2 hatótávolsággal (WLTP). Az elektromos hatótávolság a WLTP-ciklus alapján végzett szimuláció szerint akár 400 km is lehet. Városi forgalomban akár 500 km-es hatótávolság is elérhető a WLTP városi cikluson alapuló szimulációk szerint.

Fedezze fel az MBUX funkcióit.

Az új eSprinter a digitalizálás és az infotainment terén is lenyűgöző: az innovatív Mercedes-Benz User Experience (MBUX) a legújabb szoftvergenerációval érvényesül, ahogyan azt csak a Mercedes-Benz személyautókból ismeri. Számos funkció és szolgáltatás segíti Önt az elektromos járművel való mindennapi életben.

Hatékonyságra tervezve.

Az új eSprinter azért készült, hogy energiát vigyen az utakra. A teljesen újonnan kifejlesztett, szinkronmotoros elektromos hajtáslánc nagy teljesítményt és nagy hatásfokot biztosít. A nagy teljesítményű rekuperációs rendszer a vezetési helyzetnek megfelelően a menetpedál felengedésekor visszanyeri az energiát.

eSprinter szimplafülkés alváz

Hamarosan elérhető.

 • Két motorizáltság, három nagyfeszültségű akkumulátor-változat és két hosszváltozat.
 • A hasznos teherbírás teszi az új eSprintert számos bővítési és karosszériaváltozat vonzó alapjává.
 • Töltse fel járművének nagyfeszültségű akkumulátorát különösen gyorsan, akár 115 kW-os teljesítménnyel.3
 • Élvezze a kellemesen temperált belső teret, amikor útnak indul. Kívánt esetben az előklimatizálás a töltési folyamat alatt is hűtheti vagy fűtheti a járművet, hogy a vezetés megkezdésekor az akkumulátor teljes töltöttsége rendelkezésre álljon.
 • Az új eSprinter azért készült, hogy energiát vigyen az utakra. A teljesen újonnan kifejlesztett, szinkronmotoros elektromos hajtáslánc nagy teljesítményt és nagy hatásfokot biztosít. A nagy teljesítményű rekuperációs rendszer a vezetési helyzetnek megfelelően a menetpedál felengedésekor visszanyeri az energiát.

Mercedes PRO: egyszerűbbé és gyorsabbá teszi vállalkozása működését.

Transzportere vállalkozásának egyik legfontosabb munkatársa.

A Mercedes PRO connect professzionális kapcsolattartási és flottamegoldásai összekapcsolják vállalkozását a gépjárműveivel és a gépkocsivezetőivel, valamint növelhetik a hatékonyságot és gazdaságosságot.

A Mercedes PRO az Ön szempontjából fontos valamennyi ajánlatunkat és szolgáltatásunkat egy webalapú platformon foglalja össze.

Célunk: még egyszerűbbé és hatékonyabbá tenni munkanapjait!

.

[*] Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és hivatalos specifikus CO₂-kibocsátásáról további információk az „Útmutató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásához, CO₂-kibocsátásához és áramfogyasztásához “ c. kiadványban találhatók, amely térítésmentesen beszerezhető valamennyi értékesítési ponton és a Deutsche Automobil Treuhand GmbH-nál (www.dat.de).

[1] A hatótávolság meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt. A hatótávolság függ a jármű-konfigurációtól, különösképpen a legnagyobb sebesség kiválasztott korlátozásától. A tényleges hatótávolság az egyéni vezetési stílustól, az útviszonyoktól, a közlekedési feltételektől, a külső hőmérséklettől, a klímaberendezés/fűtés használatától stb. is függ, és adott esetben eltérő lehet.

[2] A hatótávolság meghatározása a 2017/1151/EU rendelet alapján történt. A hatótávolság függ a gépkocsi-konfigurációtól, különösképpen a legnagyobb sebesség kiválasztott korlátozásától. A tényleges hatótávolság az egyéni vezetési stílustól, az útviszonyoktól, a közlekedési feltételektől, a külső hőmérséklettől, a klímaberendezés/fűtés használatától, stb. is függ, és adott esetben eltérő lehet.

[3] Az akkumulátortöltés időtartama a töltési infrastruktúrától függ.