Modern meghajtás, a jól bevált erősségekkel kombinálva: az eSprinter zárt áruszállító.

Elektromobilitás, továbbgondolva.

Ha mérlegeli, hogy belépjen-e az elektromobilitás világába, hamar tapasztalni fogja, hogy itt sokkal többről van szó, mint egy elektromos meghajtású gépkocsiról. Specialistáink ezért Önnel együttműködve kifejlesztenek egy kifejezetten az Ön vállalkozására szabott koncepciót az Ön elektromobilitására – a mi eVan ökoszisztémánkat. Ehhez tartoznak többek között az ehhez illeszkedő töltési infrastruktúra kialakítása, a helyszíni szolgáltatások és a kapcsolattartási szolgáltatások.
A Mercedes-Benz Vans márka fő ígéretei, mint az ergonómia, munkahelyi biztonság, kényelem és biztonság, magától értetődően az eSprinter erősségei is.

Rugalmas az akkumulátorméret és töltési lehetőségek tekintetében egyaránt.

25 perc alatt 80 %-ra tölthető fel1.

A Combined Charging Systemnek (CCS) köszönhetően az eSprinter nem válogatós a töltőoszlopok és wallboxok terén: legfeljebb 7,4 kW-tal és váltóárammal (AC) éppúgy tölthető, mint legfeljebb 20 kW-tal és egyenárammal (DC). Az opcionális, legfeljebb 80 kW-os egyenáramú töltési teljesítménnyel a szériafelszereltséghez tartozó nagyfeszültségű akkumulátor (35 kWh) mindössze 20 perc1 alatt feltölthető 10-ről 80 %-ra egy DC-gyorstöltő állomáson.
A töltéshez a töltőkábel CCS-csatlakozóját egyszerűen csatlakoztassa a CCS-töltő-csatlakozóhoz (Combo 2) a hűtőrácsban. Ha nem áll rendelkezésre wallbox vagy töltőállomás, az akkumulátor a háztartási hálózatról is feltölthető.

1. Az akkumulátortöltés időtartama a töltési infrastruktúrától függ.

Példamutató biztonsági színvonal, elektromos meghajtással is.

Jól védett  nagyfeszültséégű rendszer.

Az elektromos meghajtású Mercedes-Benz kishaszonjárművek hasonló jármű- és törésteszteket teljesítenek, mint egy belső égésű motoros gépkocsi. Ezért a biztonság terén a példamutató Mercedes-Benz színvonalat képviselik.
A hajtáslánc, a nagyfeszültségű akkumulátor és a nagyfeszültségű vezetékek védetten a vázba vannak ágyazva. Ezen túlmenően egy védőlemez is védi az akkumulátor-rendszert alulról a sérülésektől. Minden nagyfeszültségű vezeték igényes szigetelést kapott.
Ha az ütközésérzékelők súlyos balesetet jeleznek, a gépkocsi azonnal automatikusan feszültségmentesítődik.

Az elektromos meghajtás nem korlátozza a rakteret.

Az eSprinter nagyvonalú, 11 m3-es rakteret kínál. Kizárólag standard hosszban (A2), magas tetővel rendelhető. A helykínálatot az elektromos meghajtás semmilyen formában sem korlátozza. Az akkumulátor méretétől függően a hasznos terhelés 1010 kg 35 kWh, és 856 kg között változik, 47 kWh használható akkumulátorkapacitásnál. Az eSprinterhez is választhatók felszereltségek, amelyekkel kényelmesebben és biztonságosabban használható a raktér.

Testre szabott felépítmény-megoldások.

Az eSprinter áruszállító műszaki adataival kapcsolatban kérjük, keresse fel online konfigurátorunkat, vagy lépjen kapcsolatba hivatalos Mercedes-Benz márkaképviseleteink egyikével, ahol munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Mercedes PRO: egyszerűsíti és felgyorsítja vállalkozását.

Transzportere vállalkozásának egyik legfontosabb munkatársa. A Mercedes PRO kapcsolattartási megoldásaival szemmel tarthatja Mercedes-Benz transzporterét. Így bármikor jól hozzáférhet gépkocsija fontos információihoz és praktikus funkcióhoz. Célunk: még egyszerűbbé és hatékonyabbá tenni munkanapjait!

.

[*] Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és hivatalos specifikus CO₂-kibocsátásáról további információk az „Útmutató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásához, CO₂-kibocsátásához és áramfogyasztásához “ c. kiadványban találhatók, amely térítésmentesen beszerezhető valamennyi értékesítési ponton és a Deutsche Automobil Treuhand GmbH-nál (www.dat.de).