SZERVÍZSZERZŐDÉSEK

Szervízszerződések

Áttekintés

Minden eredeti Mercedes-Benz alkatrésszel szemben ugyanazokat a követelményeket támasztjuk, mint az összes Mercedes-Benz esetében, amelyek elhagyják gyártósorunkat.

A gépkocsik és alkatrészek gyártása terén szerzett több mint száz éves tapasztalatunknak köszönhetően amennyire csak lehet, megőrizzük autójának jó tulajdonságait: a legendás minőségtől, az ellenőrzött biztonságtól kezdve a feltétlen megbízhatóságig – több százezer kilométer után is. Ezenkívül a rendkívül hosszú élettartam és a kiemelkedő ár-teljesítmény arány a gazdaságosság terén is verhetetlenné teszi eredeti alkatrészeinket.

Mercedes-Benz eredeti motorolaj

Az első olaj, amely kiérdemelte a csillagot

Eredeti motorolaj: óvja motorját, még szélsőséges körülmények között is.

A Mercedes-Benz tudósai és mérnökei minden szakértelmüket és évek tapasztalatát használták fel az eredeti Mercedes-Benz motorolaj megalkotásához. Filmszerű, vékony réteggel csökkenti a rögzített és mozgó alkatrészek közötti feszültséget, mely még a legszélsőségesebb környezeti és hőmérsékleti hatások között is megőrzi állagát és különleges összetevőinek hatékonyságát.

Cseréljen olajat, hogy ne kelljen túl gyakran cserélnie.

A motoroljanak rengeteg feladata van: biztosítania kell a megbízható kenést, folyamatos elválasztó réteget kell képeznie az alkatrészeken és ellen kell állnia a szélsőséges üzemi terhelés mellett fellépő hatásoknak. A Mercedes-Benz eredeti motorolaj segítségével megteremtheti motorja számára az ideális körülményeket és elérheti a legmagasabb teljesítményt az élettartam maximalizálása mellett.

Előnyök:


Használja ki a Mercedes-Benz motorkutatási- és fejlesztési programjának kulcsfontosságú elemét, az eredeti motorolajat.

Kifejlesztését ugyanazon szakértők végezték, akik motorját is megalkották: maga a Mercedes. Ezáltal biztosíthatja a Mercedes-Benz eredeti motorolaj autója dobogó szívének, a motornak a működéséhez a lehető legkedvezőbb feltételeket, a lehető leghosszabb ideig.

Mercedes-Benz eredeti alkatrészek

A megbízható előgondoskodás autója számára

Minden eredeti Mercedes-Benz alkatrésszel szemben ugyanazokat a követelményeket támasztjuk, mint az összes Mercedes-Benz esetében, amelyek elhagyják gyártósorunkat. A gépkocsik és alkatrészek gyártása terén szerzett több mint száz éves tapasztalatunknak köszönhetően amennyire csak lehet, megőrizzük autójának jó tulajdonságait: a legendás minőségtől, az ellenőrzött biztonságtól kezdve a feltétlen megbízhatóságig – több százezer kilométer után is. Ezenkívül a rendkívül hosszú élettartam és a kiemelkedő ár-teljesítmény arány a gazdaságosság terén is verhetetlenné teszi eredeti alkatrészeinket.

A pontosan meghatározott gyártási előírások, az átfogó ellenőrzések, valamint a széles körű vizsgálatok garantálják, hogy minden egyes eredeti Mercedes-Benz alkatrész megfelel a legmagasabb szintű minőségi előírásoknak, és mindig a legújabb technikát képviseli. És hogy termékeink magas színvonala a szó szoros értelmében is utánozhatatlan maradjon, összetéveszthetetlen hologramos csomagolással védjük azokat – ez is az Ön biztonságát szolgálja.

Logisztikai központjaink egész világot átfogó, kifinomult hálózatával gondoskodunk arról, hogy minden szükséges eredeti Mercedes-Benz alkatrész a lehető leggyorsabban az Ön rendelkezésére álljon márkakereskedőjénél. Eredeti Mercedes-Benz alkatrészeink árajánlati csomagjai magukba foglalják a beszerelést is, így az Ön számára átlátható, előre tervezhető javítást tesznek lehetővé. Így gondoskodunk arról, hogy gépkocsija a legapróbb részletig igazi Mercedes-Benz maradjon, és mindig biztonságosan eljuttassa Önt úti céljához.


Mercedes-Benz eredeti cserealkatrészek

A gazdaságos alternatíva

Ahogy Mercedes-Benz gépkocsija öregszik, a legtöbb alkatrésze még mindig túl értékes ahhoz, hogy rosszvas legyen. Ezért a használt részegységek visszakerülnek a gyárba, ahol a szakemberek felújítják és a legmodernebb műszaki színvonalra hozzák azokat.

Ez azért előnyös Önnek, mert kiváló minőségű, eredeti alkatrészt kap, azonban az árán akár 50 százalékot is megtakaríthat. Emellett ezekre az eredeti cserealkatrészekre nyugodt szívvel, ugyanolyan garanciát nyújtunk, mintha újak lennének. Hiszen minőségük és működésük megfelel a Mercedes-Benz magas elvárásainak.

Mindegy, hogy vízszivattyúról, generátorról vagy cseremotorról van szó – az eredeti Mercedes-Benz cserealkatrészek a legmagasabb szintű megbízhatóságot nyújtják kedvező áron, és nem utolsó sorban a környezet megóvásához is hozzájárulnak.


Márkaképviseleteink