Az új eCitan zárt áruszállító gépjármű. Óriási.

eCitan Zárt áruszállító

 • Nagy hatékonyságú elektromotor, 90 kW legnagyobb teljesítménnyel
 • Akár 284 km1,2 elektromos hatótávolság
 • 38 perctöltési időtartam gyorstöltő állomásokon
 • Rendelhető normál és hosszú kivitelben
 • 2,17 m maximális raktér hosszúság, 3,62 m³ raktérfogat

Egy Small Van mára és holnapra.

Kompakt, robusztus, elektromos: az új eCitan zárt áruszállító városi és azon túli használatra készült – legyen szó akár egy kanyargós városközpontról vagy külvárosról.

Vonzó újdonság.

Az eCitan zárt áruszállító külseje legalább annyira funkcionális, mint amennyire esztétikus. A két felszereltségi sorban, a BASE és a PRO termékcsaládban megtalálhatja az Ön szállítási feladatának megfelelő kialakítást – és egyénre szabhatja, hogy járműve megjelenésében is pontosan illeszkedjen vállalatához.

Ismerős környezet, új élmény.

Az eCitan zárt áruszállító számos ismerős tulajdonságát fel fogja ismerni: Az elektromos vezetés szempontjából fontos részleteket okosan integrálták a vezető fülkébe.

Egyszerűen elektromos.

Élvezze az elektromos vezetés kényelmét az eCitan zárt áruszállítóval. Elektromos hajtásnak köszönhetően tökéletesen alkalmas a városközpontokba – ugyanakkor a nagyfeszültségű akkumulátor elegendő hatótávolságot biztosít a közepes túrákhoz és a környező vidékre tett kirándulásokhoz.

eCitan Tourer

 • Akár 285 km1,2 elektromos hatótávolság, 45 kWh használható akkumulátorkapacitással
 • 5 teljes értékű ülés
 • 551 l raktérfogat
 • Raktérhossz 990 mm
 • Maximális terhelés 516 kg-mal
 • 22 kW-os váltakozó áramú töltés / 75 kW-os egyenáramú töltés3

Mercedes PRO: egyszerűbbé és gyorsabbá teszi vállalkozása működését.

Transzportere vállalkozásának egyik legfontosabb munkatársa.

A Mercedes PRO connect professzionális kapcsolattartási és flottamegoldásai összekapcsolják vállalkozását a gépjárműveivel és a gépkocsivezetőivel, valamint növelhetik a hatékonyságot és gazdaságosságot.

A Mercedes PRO az Ön szempontjából fontos valamennyi ajánlatunkat és szolgáltatásunkat egy webalapú platformon foglalja össze.

Célunk: még egyszerűbbé és hatékonyabbá tenni munkanapjait!

.

Az elektromobilitás kifizetődő. Lásson hozzá!

Tesztelje az eCitan zárt áruszállító gépjármű praktikusságát az Ön cége számára.

Ismerkedjen meg most az eCitan zárt áruszállító gépjárművel!

[*] Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és hivatalos specifikus CO₂-kibocsátásáról további információk az „Útmutató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásához, CO₂-kibocsátásához és áramfogyasztásához “ c. kiadványban találhatók, amely térítésmentesen beszerezhető valamennyi értékesítési ponton és a Deutsche Automobil Treuhand GmbH-nál (www.dat.de).

[1] A hatótávolság meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt. A hatótávolság függ a jármű-konfigurációtól, különösképpen a legnagyobb sebesség kiválasztott korlátozásától. A tényleges hatótávolság az egyéni vezetési stílustól, az útviszonyoktól, a közlekedési feltételektől, a külső hőmérséklettől, a klímaberendezés/fűtés használatától stb. is függ, és adott esetben eltérő lehet.

[2] A hatótávolság meghatározása a 2017/1151/EU rendelet alapján történt. A hatótávolság függ a gépkocsi-konfigurációtól, különösképpen a legnagyobb sebesség kiválasztott korlátozásától. A tényleges hatótávolság az egyéni vezetési stílustól, az útviszonyoktól, a közlekedési feltételektől, a külső hőmérséklettől, a klímaberendezés/fűtés használatától, stb. is függ, és adott esetben eltérő lehet.

[3] Az akkumulátortöltés időtartama a töltési infrastruktúrától függ.