Az új Citan zárt áruszállító. Óriási.

Ha egy nagy helykínálatú transzportert keres, amelyet a városi forgalom sűrűjében is könnyedén és dinamikusan vezethet, akkor az új Citan pontosan megfelel Önnek. Miközben kívül kompakt méreteivel tűnik ki, belül tágas térrel fogadja. És ahogy a Mercedes-Benz Vans gépjárműveinél már megszokhattuk, magabiztos fellépés, kiváló biztonsági színvonal és robusztusság jellemző rá.

Az új Citan: az év nemzetközi furgonja díj nyertese 2022-ben.

A Mercedes-Benz Citan magasra helyezi a lécet. A hatékonyság, a biztonság, a fenntarthatóság és a környezetvédelem kategóriákban elért minősége meggyőzte a díj 25 fős nemzetközi zsűrijét. Tagjai 14 új modellt teszteltek és minősítettek a kishaszongépjárművek szegmensében. Az egyhangú szavazás eredményeként a Citan az első helyezett!

Kis furgon nagy lehetőségekkel.

A márkára jellemző formavilágával és ergonomikus belső terével, ahol minden kézre áll, az új Citan igazi Mercedes-Benzként lép fel. Szálljon be, és ismerkedjen meg az extraként rendelhető MBUX (Mercedes-Benz User Experience) multimédia-rendszer és a digitális extrafelszereltségek lehetőségeivel! Sokféle előrelátó asszisztensrendszer segíti vezetés közben. Újdonságot jelent a két új kivitel, a BASE és a PRO, amelyekkel igényei szerint alakíthatja kompakt furgonját. És még csak pár újdonságról ejtettünk szót. Tudjon meg többet!

Az új Citan kiemelt felszereltségei.

Az új MBUX Multimédia rendszer.

Az új Citan infotainment-felszereltsége szinte mindenre tudja a megoldást: gyorsabban szeretne célba érni a legfrissebb közlekedési információk segítségével, vagy vezeték nélkül töltené mobileszközét? Jó lenne, ha az extraként rendelhető MBUX Multimédia rendszert a nagy felbontású érintőképernyővel, a multifunkciós kormány gombjaival vagy szóbeli utasítással kezelhetné? Itt minden lehetséges. Ugyancsak az újdonságok között említhetők a digitális extrafelszereltségek, amelyek szinte korlátlan lehetőséget biztosítanak az információszerzésre és a kikapcsolódásra a furgonban, ráadásul még biztonságosabbá teszik az útjait.

Beszédvezérlés

Elég csak kimondania a „Hey Mercedes“ szavakat a sokoldalú beszédvezérlés elindításához és a multimédia-rendszer kényelmes kezeléséhez. (Ez a funkció csak bizonyos nyelveken érhető el, magyarul nem.)

7 colos MBUX multimédia rendszer

A nagy felbontású, 17,8 cm-es (7 col) képátlójú érintőképernyővel a mobileszközeinél megszokott módon kezelheti a multimédia-rendszert, de a multifunkciós kormány gombjait is használhatja a kezeléshez.

Okostelefon-integráció

Az Okostelefon-integráció segítségével a multimédia-rendszeren keresztül kényelmesen hozzáférhet mobileszköze kiválasztott alkalmazásaihoz.

USB-csatlakozó, C típusú

A C típusú USB-csatlakozóval egy integrált médiainterfészt kap, amellyel például zenét hallgathat okostelefonjáról a gépkocsiban.

Vezeték nélküli töltőrendszer mobileszközökhöz.

A mobileszközökhöz használható vezeték nélküli töltőrendszerrel a vezetés közben gond nélkül töltheti induktív töltésre alkalmas okostelefonját: kábel, csatlakozó és tartó nélkül, modelltől és márkától függetlenül. Azaz a vezetéssel töltött idő egyúttal töltési idő is lesz.
Ehhez mindössze le kell tennie kompatibilis okostelefonját a középkonzol első tárolórészén lévő töltőhelyre. Ennyi az egész. A vezeték nélküli töltőrendszer további előnye az, hogy az MBUX (Mercedes-Benz User Experience) infotainment-rendszer kijelzőjén információk jelennek meg a töltési üzemmódról.

Citan Tourer

  • 2.390 l maximális raktér térfogat
  • A megnövelt hasznos teher nagyobb hasznos terhelést és ezáltal a jármű rugalmasabb használatát teszi lehetővé.
  • Akár 5 személy számára alkalmas férőhely.
  • Jobb és bal oldali tolóajtó ablakkal
  • Raktérajtó vagy kétszárnyú, 180°-ban nyíló hátsó ajtó ablakkal
  • Járműhosszúság: 4,5 m
  • Rögzített, gömbfejes vonóhorog, mellyel maximálisan 1.500 kg-ot képes vontatni.
  • Tetőkorlátok, beépített alaptartóval. Így könnyedén növelheti a szállítókapacitást, és multifunkcionálisan használhatja a járművet.

Testre szabott felépítmény-megoldások.

Azért, hogy a transzportere megfeleljen a professzionális követelményeinek.

Ha az Ön igényei egy kicsit speciálisabbak, akkor jól jöhet, hogy a Mercedes-Benz rendelkezik a megfelelő megoldással az Ön számára. Segítünk Önnek: megbízható, az adott alkalmazáshoz optimálisan megfelelő felépítmény-megoldásokat kínálunk egykézből annak érdekében, hogy az építőipari vagy az áruszállítási és kisipari feladataihoz az optimális járművel rendelkezzen.

[*] Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és hivatalos specifikus CO₂-kibocsátásáról további információk az „Útmutató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásához, CO₂-kibocsátásához és áramfogyasztásához “ c. kiadványban találhatók, amely térítésmentesen beszerezhető valamennyi értékesítési ponton és a Deutsche Automobil Treuhand GmbH-nál (www.dat.de).