Az új T-osztály

Gondolkodj nagyban!

A gépkocsi kiemelkedő jellemzői

Átalakítható, tetszetős, biztonságos

Az új T-osztály – az Ön számára is külön kategóriát képvisel. Ismerkedjen meg most a Mercedes-Benz első prémium kategóriájú kompakt családi egyterűjével!  Egy modell, ami az Ön ideális társa úgy a mindennapokban, mint a szabadidős kalandokban. Élvezze a tágas teret, afunkcionalitást, a kényelmet és a csatlakoztatásokat, a biztonságot és a minőséget.

Design

Funkcionalitás stílusos köntösben

A T-osztály külső kinézete egy csapásra rabul ejti, hiszen a modellben megtestesül a tökéletes formák és praktikum harmóniája. A Style és a Progressive kivitel a fényezés széles választékát, illetve számos kerékváltozatot kínál, így minden egyéni igényt kielégít. Ez a kialakítás egyedülálló a prémium kategóriájú kompakt családi egyterűek körében.

Külső design

Belső kialakítás

Kényelem

Változtatható és kényelmes

A T-osztályban már a beszállás pillanatától garantált a megérkezés öröme. A modell belső tere a kényelem és a szabad tér összhangját, illetve a lehető legmagasabb minőséget kínálja. Az igényeire szabható belső tér rugalmasan igazodik az Ön ízléséhez és terveihez.

Kiemelkedő komfortfelszereltségek:

  • Hűtő burkolat középen elhelyezett Mercedes csillaggal és 3 lamellával, magasfényű króm kivitelben
  • Tolóajtó bal és jobb oldalon
  • Nagy teljesítményű LED fényszóró (opcionális)
  • 43,2 cm-es (17″), 5 kettős küllős könnyűfém keréktárcsák (opcionális)

Biztonság

A vezetéstámogató asszisztensrendszer találkozik az intelligens támogatással

A T-osztályban rendelkezésre álló, és az Ön igényei alapján kiegészített szolgáltatások széles választéka segítik a biztonságos és magabiztos vezetést. A modern asszisztensrendszerek nemcsak a biztonságot növelhetik, hanem a kormánynál ülő gépkocsivezetőt és a helyzetet is jelentősen támogatják.

Kiemelt asszisztensrendszer:

  • Aktív sávtartó asszisztens
  • Aktív fék-asszisztens
  • Holttér figyelő asszisztens
  • Közlekedési tábla felismerő asszisztens (opcionális)

Műszaki adatok

Élvezetes vezetés minden útvonalon

A T-osztály fordulékonyságával, agilitásával és futás-kontrolljával, valamint összességében sokkal könnyebb kezelhetőségével meggyőzi Önt, hogy a modell többet tud, mint amit a mérete sejtet. A Mercedes-Benz tipikus futómű hangolásának köszönhetően rendkívül kényelmes, stabil és biztonságos, valamint a bonyolultabb helyzetekben is könnyedén kézben tartható vezetési élményben részesül.

Műszaki adatok:

  • Motor változatok
  • Méretek

Mercedes-AMG

Forgatónyomaték

Gyorsulás

0-ról 100 km/órára

Teljesítmény

[1]

A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.

[2]

A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. Az „NEDC-CO2-értékekről“ van szó az (EU) 2017/1153 1. végrehajtási utasítás 2. cikkelye szerint. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.