Az új Mercedes-Maybach S-osztály limuzin

A függetlenség luxusa.

Az új Mercedes-Maybach S-osztály limuzin

A függetlenség luxusa.

A gépkocsi kiemelkedő jellemzői

Többet adunk, mint gondolná.

Az új Mercedes-Maybach S-osztály soha nem látott módon reprezentálja a luxust. Minőségi anyagai, azok kitűnő kidolgozása, az általa nyújtott kivételes kényelem, valamint legmodernebb műszaki megoldásai és intelligens MBUX infotainment-rendszere − egyben az Ön személyes asszisztense − az autózás új korszakának hírnökei.

Design

Luxus a legtisztább formájában.

A Mercedes-Maybach S-osztály limuzin megmutatja, mi a luxusautózás csúcspontja. A hagyományos eleganciát és a legmodernebb komfortot társítja egymással. Ez impozáns megjelenésében minden szempontból látszik.

Kényelem

Szuper komfortzóna, amely biztonságos is.

Kivételes kényelem a hátul utazók számára: ez elsőrangú fontosságú az új Mercedes-Maybach S-osztályban. Innovatív komfortfelszereltségei és igényes anyagai olyan oázissá teszik gépkocsiját, ahol biztosan jól fogja érezni magát. Jövőbe mutató biztonsági technológiáival pedig még biztonságosabban érhet célba.

Biztonság

Műszaki adatok

Mercedes-AMG

Forgatónyomaték

Gyorsulás

0-ról 100 km/órára

Teljesítmény

[1]

A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.

[2]

A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. Az „NEDC-CO2-értékekről“ van szó az (EU) 2017/1153 1. végrehajtási utasítás 2. cikkelye szerint. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.