Az új EQS SUV a Mercedes-EQ családból

Azoknak, akik mindenben élen járnak.

Az új EQS SUV a Mercedes-EQ családból

Azoknak, akik mindenben élen járnak.

A gépkocsi kiemelkedő jellemzői

Teljesen új térérzet

Luxus sarkok és élek nélkül. Az egyedülálló „Purpose Design” teljesen új, innovatív esztétikát kölcsönöz az EQS SUV-nak. Az S-osztály luxusa találkozik egy SUV tágasságával és a Mercedes-EQ modellek jellegzetes formavilágával.

Design

Korszakalkotó

A méret és az elegancia nincs ellentmondásban. Az új EQS SUV forradalmasítja az elektromos SUV megjelenését. Az aerodinamikai szempontból optimalizált „Purpose Design” kedvezően hat az elektromos hatótávolságra.

Külső design

Belső kialakítás

Kényelem

Üdvözöljük az elektromobilitás korában

Az új EQS SUV menetkomfortja az elektromos gépkocsik között is kiemelkedő.

Fényűző kényelem

Az S-osztály limuzin kényelme egy teljesen elektromos SUV-ban. Az EQS SUV-ban akár három üléssorban élvezheti az egyedülálló komforot.

Biztonság

Egy autó, mely nem ismer kompromisszumokat.

Az új EQS SUV-ban A progresszív design technológiával és funkcionalitással találkozik. Ennek eredményeképpen a vezetési élmény nemcsak meglepően dinamikus egy nagy SUV-hoz képest, hanem egyenletes és szinte hangtalan is.

Vezetői segédrendszerek PLUS csomag

Stressz nélkül és biztonságban éri el célját: a modern, intelligensen összehangolt érzékelőrendszereknek köszönhetően a részben automatizált vezetés sokféle előnyét élvezheti. A sokféle asszisztens az adott helyzetnek megfelelően segíti a vezetést, figyelmeztet ütközésveszély esetén, és ha szükséges, be is avatkozik.

Műszaki adatok

Az elektromobilitás ereje

Nagyobb teljesítmény és hatótávolság: Ismerje meg az új EQS SUV innovatív műszaki megoldásait.

Végsebesség

210 km/h

Gyorsulás 0-100 km/h-ra

6 mp

EQS SUV 450 4MATIC | kombinált áramfogyasztás: 24,3-20,2 kWh/100 km; kombinált CO2-kibocsátás: 0 g/km[1]

[1]

A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.

[2]

A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. Az „NEDC-CO2-értékekről“ van szó az (EU) 2017/1153 1. végrehajtási utasítás 2. cikkelye szerint. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.