GLC SUV

Mindenre kész.

A gépkocsi kiemelkedő jellemzői

Minden környezetben vonzó.

Letisztult vonalak és dinamikus arányok jellemzik az új GLC formatervét. A SUV sportos jelenléte ugyanolyan meggyőző a városban, mint az aszfalton túl.

Design

Az új GLC SUV külső felszereltségei.

Tudjon meg többet a Mercedes-Benz GLC külső megjelenésének kiemelkedő jellemzőiről! A különféle kivitelváltozatok egészen sajátos karaktert kölcsönöznek a gépkocsinak – az átfogó szériafelszereltségtől az AMG Line-ig.

Külső design

Belső kialakítás

Kényelem

Az új GLC SUV belső felszereltségei.

Az új GLC SUV belső tere mércét állít. A gépkocsivezető felé döntött központi kijelző, a multifunkciós sportkormány vagy a minőségi díszítőelemek egyaránt minőségi anyagból készülnek, és kényelmet kínálnak minden utazáson.

MBUX multimédia-rendszer központi kijelzővel

A gépkocsivezető felé van döntve, és érintéssel működtethető. Ez a digitális interfész Ön és a gépkocsi között, amelyen keresztül a gépkocsi számos fontos funkcióját kényelmesen vezérelheti.

Biztonság

Az új GLC SUV már első ránézésre elbűvöl az igényességével és innovatív funkcióival.

Az URBAN GUARD gépkocsivédelem Plus a gépkocsi környezetének teljes körű felügyeletét kínálja.

Betörésre és lopásra figyelmeztető rendszer előkészítéssel az ütközésérzékeléshez (opcionális)

A betörésre és lopásra figyelmeztető rendszernek, valamint a kulcs vészhelyzeti deaktiválásának köszönhetően gyorsan cselekedhet. Útközben az ütközésérzékelő az alkalmazáson keresztül értesíti Önt. Ezenkívül a gépkocsilopás esetén nyújtott segítség növeli tulajdona visszaszerzésének esélyét.

Műszaki adatok

Csomagtér-térfogat

600-1640 

liter

Névleges teljesítmény

145/197 

kW/LE[1]

Vontatmánytömeg

2500/750 

kg

fékezett/fékezetlen

GLC 220 d 4MATIC | Üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 5,9-5,2 l/100 km; CO2-kibocsátás, kombinált: 155-136 g/km[1] (WLTP értékek);

GLC 300 e 4MATIC | Üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 0,8-0,6l/100 km; CO2-kibocsátás, kombinált: 19-14 g/km; áramfogyasztás, kombinált: 26,8-24 kWh/100 km[1] (WLTP értékek)

[1]

A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.

[2]

A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. Az „NEDC-CO2-értékekről“ van szó az (EU) 2017/1153 1. végrehajtási utasítás 2. cikkelye szerint. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.