Az új EQE SUV.

A luxus új szintje.

Az új EQE SUV.

A luxus új szintje.

A gépkocsi kiemelkedő jellemzői

A modern luxus új szintjei. Az EQE SUV a Mercedes-EQ családból.

A határozott vonalak kiemelik az érzéki letisztultsággal és finom átmenetekkel egybekötött progresszív dinamikát és a sportos arányokat. Belül az MBUX Hyperscreen és digitális színvilágok teremtenek érzelmekre ható hangsúlyokat, amelyeket minőségi díszítőelemek mellett a tágasság érzete is alátámaszt. A vezetéstámogató asszisztensrendszerek, az intelligens navigáció és a kiváló zajkomfort révén még a hosszú utak sem fárasztók.

Design

Exkluzivitás és dinamizmus a legapróbb részletekig.

Alapkivitelben is különleges. Extra felszereltségekkel nagyon különleges.

Külső design

Belső kialakítás

Kényelem

Több mint jól átgondolt: előrelátó.

Az EQE SUV számos innováció eredményeként mutatja be a teljesítmény és az emocionalitás, valamint a hatékony elektromobilitás harmóniáját. Ebbe a rekuperációval történő energia-visszanyerés több változata ugyanúgy beletartozik, mint a teljesítményállandóság és az energiamenedzsment. Az ECO Assistant egy kifinomult termomenedzsment-koncepció segítségével határozza meg a leghatékonyabb vezetési stílust. A szériakivitelben rendelkezésre álló hőszivattyú az elektromos hajtás és a nagyfeszültségű akkumulátor hulladékhőjét használja a belső tér fűtésére. A Mercedes-Benz töltéskor a megújuló forrásokból származó villamos energia használatát támogatja.

E-mobilitás minden érzékszervvel.

Az új EQE SUV-val minden érzékszervével átélheti az elektromos vezetés élményét. Opcionálisan vagy a vonzó Advanced és Premium csomag részeként további csúcstechnológiát képviselő felszereltségek közül választhat, mint például a KEYLESS-GO, a Burmester® surround hangrendszer vagy a Sound Experience a belső térben.

 

Biztonság

A biztonság az első.

Tekintse új EQE-jét gondolkodó partnernek, és élvezze a tartós, érezhetően tehermentesítő támogatását.

Műszaki adatok

Akár

590 km

teljesen elektromos hatótávolság (WLTP)[1]

Mercedes-AMG

Mercedes-AMG EQE SUV.

Forgatónyomaték

Max. 460 kW Teljesítmény

Gyorsulás

Min. 4.3 mp Gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra

0-ról 100 km/órára

Teljesítmény

Max. 375-488 km[1] Hatótávolság

Mercedes-AMG EQE 43 4MATIC SUV | áramfogyasztás kWh/100 km (kombinált):  25,1 – 22,0; CO2-kibocsátás g/km (kombinált): 0. (előzetes értékek)
Mercedes-AMG EQE 53 4MATIC+ SUV | áramfogyasztás kWh/100 km (kombinált): 27,8 – 22,6; CO2-kibocsátás g/km-ben (kombinált): 0. (előzetes értékek)[1]

[1] Az áramfogyasztás és a hatótávolság meghatározása a 2017/1151/EU rendelet alapján történt.

[1]

A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.

[2]

A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. Az „NEDC-CO2-értékekről“ van szó az (EU) 2017/1153 1. végrehajtási utasítás 2. cikkelye szerint. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.