Hozza közelebb a jövőt!

Mercedes-Benz plug-in hibrid modellek akár 2,99% fix kamattal (THM: 3,05-3,21%)[1] és 100 000 forint értékű ajándék töltőkártyával[2]

Mercedes-Benz plug-in hibrid modellek akár 2,99% fix kamattal (THM: 3,05-3,21%)[1] és 100 000 forint értékű ajándék töltőkártyával[2]

Hozza közelebb a jövőt!

Mercedes-Benz plug-in hibrid modellek akár 2,99% fix kamattal (THM: 3,05-3,21%)[1] és 100 000 forint értékű ajándék töltőkártyával[2].

Válasszon Ön is Mercedes-Benz Plug-in hybrid modelljeink közül most kedvező finanszírozási konstrukcióval és ajándék töltőkártyával![2]

A járművéhez a szériafelszereltség részeként biztosítunk Integrált Szerviz Csomagot (ISP), amely az első üzembe helyezésétől számított 48 hónapig, vagy 120 000 km-es futásteljesítményig érvényes. Az ISP az Ön kényelmét és a jármű állapotának megóvását szolgálja.

 

 

Miért érdemes egy plug-in hibrid modell mellett döntenie?

1. Intelligens gazdaságosság és alacsony fogyasztás.

A plug-in hibrid gépkocsik két világ előnyeit kínálják: kb. 100 km elektromos hatótávolsággal a városban és a városon kívül is elektromosan jól közlekedhet. Hosszú útvonalon a belső égésű motor hatótávolságának előnyeit élvezheti. Összességében gazdaságosabban autózhat, hiszen a fékezésnél a rekuperációval energiát nyerhet vissza.

 

2. Kényelmes menetdinamika.

A hibrid technológia erőssége a sokoldalúság és a rugalmasság, anélkül, hogy tudatosan döntenie kellene. Ez a technológia kombinálja az elektromos gépkocsi előnyeit – szinte zajmentes és helyi CO2-kibocsátás nélküli elektromos üzemmód – azzal a függetlenséggel, amelyet egy belső égésű motor biztosít a hosszabb utakhoz a maga mindenkor rendelkezésre álló teljesítményével.

 

3. Nagy hatótávolságok az intelligens hajtásmenedzsmentnek köszönhetően.

Az intelligens üzemeltetési stratégia folyamatosan önállóan dönt a belső égésű és a villanymotor ideális kombinációjáról. Ezzel az a célja, hogy minden közlekedési szituációban a lehető leghatékonyabban használja fel az energiát, a teljesítményt és a hatótávolságot.

 

 

Élvezze a plug-in hibrid hajtás előnyeit!

További részletekért érdeklődjön márkakereskedéseinkben!

 

 

[1] A finanszírozás szolgáltatója a Mercedes-Benz Credit Zrt. (1133 Budapest, Váci út 96-98.). A szolgáltató nevében a kereskedők járhatnak el. A kalkuláció nem minősül a Ptk. 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, nem jelent kötelezettségvállalást, kizárólag tájékoztató jellegű és a hivatkozott termék egyes főbb jellemzőit tartalmazza. A kalkuláció nem minősül a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. törvény szerinti szerződés megkötését megelőző tájékoztatásnak. A szolgáltató által biztosított konstrukció forint alapú, fix kamatozású zárt vagy nyílt végű pénzügyi lízing finanszírozás, önrész min. 20%, futamidő 24-84 hónap, minimum finanszírozott összeg 5.000.000 Ft. A 2,99% akciós kamatozás 30-50% önerő és maximum 60 hónapos futmaidő mellett érhető el. A havi díjak kalkulációjánál a regisztrációs adó mértéke nem lett figyelembe véve. Reprezentatív példa fogyasztók esetén a THM rendelet szerint: 3 millió forint finanszírozott összeg, futamidő 60 hónap, havi törlesztés 53.892 Ft, visszafizetendő teljes összeg 3.233.564 Ft, a lízing teljes díjában foglalt díj összege 7.000 Ft, THM: 3,13%. Ügyleti kamatláb: 2,99%. A THM meghatározása az aktuális feltételek, a HBNY díja, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mértéke a szerződésben és a jogszabályokban meghatározott esetekben módosulhat. A szolgáltató a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtja, a THM mértéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. CASCO biztosítás megléte a szerződés teljes hatálya alatt kötelező, melynek mindenkori költsége a Lízingbevevőt terheli. Az ajánlat visszavonásig érvényes. Kérjük, hogy szerződéskötés előtt alaposan tanulmányozza a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket. A részletes feltételek megtalálhatóak a www.mercedes-benz-credit.hu oldalon illetve a Mercedes-Benz márkakereskedésekben.

[2] A töltőkártya egy egyszeri, bruttó 100 000 Ft-os voucher formájában kerül átadásra a gépjármű átvételekor. A voucher 2024.12.31-ig aktiválható, valamint aktiválást követően 3 éven belül használható fel Európa azon országaiban, ahol elérhető a Mercedes me Charge szolgáltatás. A Mercedes me Charge hálózatán belül elérhető töltőoszlopok listáját az alábbi linken találja: https://eu.charge.mercedes.me/web/hu/daimler-hu/service. Egy ügyfél számára, illetve megkötött Mercedes me Charge szerződéshez legfeljebb 3 voucher aktiválható (különböző járművek esetében). A voucherrel kapcsolatban érdeklődjön hivatalos Mercedes-Benz kereskedéseinkben! A szolgáltatást a Digital Charging Solutions Gmbh. (DCS) biztosítja. A tájékoztatás nem teljeskörű. A részletekért látogasson el weboldalunkra (www.mercedes-benz.hu) vagy márkakereskedéseinkbe. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek!