Szervizszerzödés

Mercedes-Benz szervizszerződés

A verseny erős és egyre erősödik. Ugye milyen jól jönne egy olyan segítség, amely lehetővé tenné, hogy még gazdaságosabban dolgozzon? Egy olyan segítség, amely hozzájárulna ahhoz, hogy kevesebbet kelljen a karbantartással és a javítással bajlódnia és intenzívebben tudjon alapfeladatára koncentrálni? A Mercedes-Benz szerviz-szerződések átfogó szolgáltatás-csomaggal állnak az Ön személy - és haszongépjárművei rendelkezésére: Itt mindent megtalál ahhoz, hogy gépkocsija üzemkész állapota mindenkor biztosított legyen. És ezt nemcsak jó tudni, hanem ez kifejezetten jó Önnek és ügyfeleinek is.

Aki a szervizszerződés mellett dönt, természetesen a bevált Mercedes-Benz minőség mellett is dönt, mivel a szolgáltatás-csomagon belül végzett valamennyi munkálatot kizárólag hivatalos Mercedes-Benz partnerek végzik eredeti, minőségi Mercedes-Benz alkatrészekkel. És ha nagyon kell, egyszer az éjszakát is nappallá tesszük az Ön kedvéért: Európa számos Mercedes-Benz partnere kínál meghosszabbított vagy folyamatos nyitva tartást. Így elkerülhető a szükségtelen várakozás és a hosszú állásidő hiszen Ön minél előbb úton szeretne lenni.

A szervizszerződésben foglalt szolgáltatások

A Mercedes-Benz szervizszerződések gondoskodnak arról, hogy ne kelljen sokat törnie a fejét a karbantartás vagy javítás költségei miatt mivel a befizetett havi Ft/km- átalány fedezi az egyénileg kiválasztott szolgáltatásokat. Így mindig tudja, mi vár Önre és mentesül a kellemetlen meglepetések alól. De nem csak kalkulálni, hanem tervezni is tud hosszú távra. Ezáltal alapfeladatára és az azzal kapcsolatos követelményekre koncentrálhat.

A Mercedes-Benz szervizszerződések által nyújtott szolgáltatások pontosabb megismeréséhez bemutatjuk az Excellent csomagot, melynél mind a futamidőt, mind a futásteljesítményt saját igényei szerint választhatja meg. Látni fogja: transzportere vagy tehergépkocsija már az első kilométertől kezdve csúcsformában lesz.

Legtöbbet nyújtó szolgáltatáscsomagunk:
Excellent – személygépkocsikra és transzporterekre:
- a jármű javítási garancia meghosszabbítása
- a gyártó által előírt valamennyi karbantartási munka
- valamennyi kopásból eredő javítás
- szervizszerződést igazoló kártya

Excellent – tehergépkocsikra:
- a jármű javítási garancia meghosszabbítása
- a hajtáslánc javítási garancia meghosszabbítása
- a gyártó által előírt valamennyi karbantartási munka
- valamennyi kopásból eredő javítás
- szervizszerződést igazoló kártya

A havi illetve km-átalánydíj ellenében a felsorolt javítások költségeit vállaljuk.