Mercedes-Benz X-osztály
  • x-class_01.jpg
  • x-class_05.jpg
  • x-class_03.jpg
  • x-class_02.jpg
  • x-class_04.jpg
  • x-class_06.jpg

Az új X-osztály. Az újdonság ereje

Fedezze fel az X-osztály új csúcsmodelljét - 6 tény a V6-ról ->


Három kivitelváltozat a nagyobb személyre szabhatóság érdekében.

A PURE, PROGRESSIVE és POWER kivitelváltozattal és a számos Eredeti Tartozékkal úgy alakíthatja Mercedes-Benz X-osztályát, hogy az tökéletesen illeszkedjen életstílusához és igényeihez.

 

 

1501601791697 POWER kivitel – lenyűgöző, kényelmes, felső kategóriás.

Vonzó felszereltségével a POWER csomag új szintre emeli a designt, a kényelmet és a minőségi megjelenést, többek között a nagy teljesítményű LED-fényszóróknak, a KEYLESS-GO rendszernek, az elektromosan állítható, deréktámasszal ellátott első üléseknek, a THERMOTRONIC automatikus klímaberendezésnek és az touchpaddel ellátott Audio 20 CD rendszernek köszönhetően. A feketére festett 45,7 cm-es (18”) 6 küllős könnyűfém keréktárcsák, az ál alsó védőlemez és vállvonali króm berakások, valamint a LED-technológiás hátsó lámpák okán a POWER felszereltség megjelenésében is lenyűgöző. Az első osztályú hatás a beltérben is visszaköszön: az ARTICO kézzel készített bőrkárpit és a DINAMICA mikroszálas szövet használatával, ARTICO műszerfal- és ajtóborítással, kontrasztvarrásssal és „pixel-look” mattfekete műszerfalberakással. Kizárólag ehhez a felszereltséghez rendelhető a szemcsés fa hatású, mattbarna és alumíniumszínű berakás, valamint mogyoróbarna vagy fekete bőrbetétek.

1501602650833 PROGRESSIVE kivitel – sokoldalú, átgondolt, stílusteremtő.

Sokoldalúságának köszönhetően a PROGRESSIVE felszereltség a nehéz feladatok megoldására épp úgy alkalmas, mint spontán kalandokra. Magas fokú felszereltségével és kényelmével egyaránt mély benyomást kelt. Dinamikus karakterét tovább erősítik a 43,2 cm-es (17”), 6 küllős könnyűfém keréktárcsák, valamint a két cső alakú, kerek számlap a műszerfalon és a kerek krómezüst szellőzők. A rakfelület oldalfalain lévő rögzítősínek segítségével akár munkaeszközök vagy sportfelszerelések is rögzíthetők. A visszapillantóba épített iránytű pedig azt mutatja, vajon a megfelelő irányba tart-e.

1501660994026 PURE kivitel – funkcionális, erőteljes, robusztus.

A PURE kivitel átgondolt funkcionalitása a mindennapi kihívások megoldására készült. A kényelem érdekében a csomagban légkondicionáló rendszer, rengeteg információval,
szórakoztató, kommunikációs és kapcsolódási lehetőséggel rendelkező Audio 20 USB, valamint számos beállítási lehetőséggel ellátott vezető- és utasoldali ülések találhatóak. A rakfelület mindkét oldalfalán két-két rögzítőfül gondoskodik a terhek rögzítéséről, amelyek a négy LED-nek köszönhetően éjszaka is jól láthatók.

További információ >>>ovábbi információ >>>