Mercedes-Benz S-osztály
  • mercedes-benz-s-class-c217_fallback_01_740x295_02-2014.jpg
  • mercedes-benz-s-class-c217_fallback_06_740x295_02-2014.jpg
  • mercedes-benz-s-class-c217_fallback_04_740x295_02-2014.jpg
  • mercedes-benz-s-class-c217_fallback_02_740x295_02-2014.jpg
  • mercedes-benz-s-class-c217_fallback_05_740x295_02-2014.jpg
  • mercedes-benz-s-class-c217_fallback_03_740x295_02-2014.jpg

Design – ellenállhatatlan vezetői stílus.

Az új S-osztály Coupé. Gran Performer.

Vannak jelenségek, melyeket tétovázás nélkül követünk. Az új S-osztály Coupé olyan hatásosan sugároz szimpatikus tekintélyt, hogy karizmatikus egyéniségként jelenhet meg az úton.

 

 Az atlétikus formavilág és vonalvezetés nem hagynak kétséget kompromisszumot nem ismerő érdekérvényesítő képessége felől. Az új S-osztály Coupé azonban sokkal elegánsabb annál, hogy csak az erejére támaszkodjon. A leginkább meggyőző az egyszerű vonzerő – az elragadó charme, amely újra és újra mosolyt varázsol a szemlélő arcára.

 

Külső megjelenés – hihetetlenül vonzó.mercedes benz s class c217 exterior 01 230x131 02 2014

A markáns első rész hatásosan jelzi az új S-osztály Coupé sportos dominanciáját. A középpontban a háromdimenziós hűtőrács áll a Mercedes csillaggal és egy lamellával. A LED-es Intelligens Világítási Rendszer tiszta rajzolatú nagyteljesítményű LED-es fényszórói keretezik, melyek kívánságra Swarovski-kristályokkal csillognak. Két powerdommal és erőteljesen kiemelt vonalaival a motorháztető erőteljes megjelenést kölcsönöz. A határozott első lökhárító nagy levegő-bevezetőnyílásokkal rendelkezik középen és oldalt. Alul egy dinamikus króm ívben záródik.

Az oldalnézet egy sportos, nagy Coupé dinamikus sziluettjével ragadja magával. Tipikus elemei: alacsony greenhouse, magas ablakperem és rövid túlnyúlások. Keret nélküli ajtók és elegánsan, krómkeretbe foglalt oldalablakok biztosítják az exkluzivitást. A lefelé hajló és emelkedő karaktervonalak váltakozó játéka már álló helyzetben is könnyedséget és lendületet közvetít.

A hátfal véglegesen egyesíti a sportot és a stílust. Behúzott oldalak, izmos hátsó sárvédők, hátsó lámpák és króm díszítés emelik ki szélességét. Finom fénypont a nagy Mercedes csillag, bőséges szabad térrel a csomagtartófedélen. A tolatókamera felhajtható borításaként is szolgál. LED-es hátsó lámpák hangsúlyozzák a gépkocsi hightech-karakterét. A hátsó lökhárító, diffúzorral, két kipufogó-végződéssel és vízszintes króm ívvel gondoskodik a letisztult formavilágú, sportos lezárásról.

 

Utastér – tiszta vérű személyiség.mercedes benz s class c217 interior 01 230x131 02 2014
Ideje betérni. Az új S-osztály Coupé a vezetőt elsősorban önmagához vezeti vissza. Az egyedülálló belső tér a belső kialakítás nagy ötleteit tükrözi és a gépkocsival való egybeolvadásra késztet.Harmonikusan komponált anyag- és színvilágával az innovatív belső tér egyöntetűként jelenik meg. Az igényes kidolgozás és a nemes felületek manufakturális jelleget sugároznak, és minden érzékének élvezetet jelentenek.

A szoborszerűen megformált műszerfal az új S-osztály Coupé finom designjának kifejezése és az igényes fejlesztési tevékenység eredménye . Több részegységből, igényes munkával illesztjük össze, azonban szerves egységnek hat. Mindezt a precíz gyártástechnológia, a nemes anyagok és a legmagasabb szintű művész kézműves munka összjátéka teszi lehetővé.

A háromdimenziós kialakítást nagyfelületű fa díszítőelemek emelik ki, melyek az egyik ajtótól a másikig húzódnak, és egyidejűleg keretet adnak az innovatív kijelzőegységnek is. Ez utóbbi mintha lebegne a térben. Egy körbefutó árnyékfuga és a hangulatvilágítás erősítik ezt a hatást.


További információk >>>