Mercedes-Benz S-osztály cabriolet
  • mercedes-benz-s-class_a217_wallpaper_02_1920x1200_11-2015.jpg
  • mercedes-benz-s-class_a217_wallpaper_04_1920x1200_11-2015.jpg
  • mercedes-benz-s-class_a217_wallpaper_01_1920x1200_11-2015.jpg
  • mercedes-benz-s-class_a217_wallpaper_03_1920x1200_11-2015.jpg
  • mercedes-benz-s-class_a217_wallpaper_05_1920x1200_11-2015.jpg

Autózás nyitott tetővel – mindig bámulatos.

Mennyit ér a szabadsága?

Az új S-osztály Cabriolet bizonyítja: a legtöbbet. Egy Mercedes, amely felbecsülhetetlenül kifinomulttá teszi az autózást. Olyan stílusos, olyan luxust kínál, hogy nemcsak a tető, hanem a valódi automobil-rajongók szeme és szíve is tágra nyílik tőle.


Élvezze korunk legmagasabb szintű luxusát!mercedes benz s class a217 topdowndrivingluxury 01 230x131 10 2015
Idő. Adjon elegendőt magának. Hagyjam hogy minden más leperegjen Önről. És élvezze az S-osztály új kabrioletjét! Formavilágának fénypontja a szoborszerűen megformázott műszerfal, a nagyfelületű fa- vagy karbon díszítőelemekkel.

Ez az elegancia. Ez a harmónia. A külső és belső eggyé válik, egybeolvad egy ellenállhatatlan egésszé. Designereink ezt az „Érzéki tisztaság elvének“ nevezik. Döbbenetes könnyedséget és dinamikát kölcsönöznek ennek a nagy kabrioletnek. Szebben nem is lehetne meghajolni a nyitott tetővel való autózás varázsa előtt.

Az S-osztály manufakturális minőségben kidolgozott új kabrioletje tökéletes keretet ad a kényelemnek, amely minden stressztől megszabadítja és magával ragadó benyomásokkal gazdagítja. Az utastérben az új S-osztály Cabriolet sportos-fényűző formanyelvével, nemes anyagokkal és értékes megjelenéssel kápráztatja el. A gondosan összehangolt szín- és anyagválasztás, valamint az igényes, teljesen fémből készült vagy krómhatású kezelőszervek hangsúlyozzák a gépkocsi exkluzivitását. 

Talán ez a cabriolet az, ami a legközelebb áll a mennyországhoz.mercedes benz s class a217 topdowndrivingheaven 01 230x131 10 2015

Mikor szabadított fel egy tető kinyitása ennyi mindent? Ennyi eleganciát, ennyi stílust. Az új S-osztály Cabriolet még alacsony hőmérsékleteknél vagy viharos szélben is lehetővé teszi a kényelmes és stílusos autózást nyitott tetővel. Az extraként rendelhető AIRCAP szélfogó az első szélvédőnél és a hátsó fejtámlák mögött érezhetően csökkenti a légörvényeket az utastérben.

Különösen a szintén kívánságra rendelhető AIRSCARF nyakszirtfűtéssel együtt élvezheti a nyitott tetővel való autózást hideg időben is. Ezen túlmenően az extraként rendelhető Hőkomfort-csomag lehetővé teszi az ülések, kartámaszok és a kormánykerék fűtését.A teljesen automatikus vászontető egyedülálló zajkomfortot nyújt és legfeljebb 50 km/óra sebességig akár nyitható és zárható. A THERMOTRONIC automata klímaberendezés, intelligens klímaszabályozással, valamint az exkluzív az új S-osztály Cabriolet-hoz rendelhető „PACIFIC MOOD“ illat, az extraként rendelhető AIR BALANCE csomag részeként, gondoskodnak a tökéletes klímáról és az optimális levegőminőségről, bármilyen közlekedési feltételek között. 

Tovatűnik 4,6 másodperc alatt.mercedes benz s class a217 topdowndrivingslowdown 230x131 10 2015
Nyugodtan és könnyedén: az új S 500 sportautó-szintű menetteljesítményeket
tesz lehetővé. Aláfestésként felejthetetlen V8-as hangzásélménnyel. Közben egy légrugózással és adaptív lengéscsillapító rendszerrel rendelkező AIRMATIC futómű ringatja. Fejlettebben és szenvedélyesebben nem is kapcsolódhatna ki út közben.Az új S-osztály Cabriolet magával ragadó menetdinamikát, jövőbemutató kényelmet, magas fokú hatékonyságot és példamutató biztonságot nyújt. 335 kW-os[1] V8-as benzinmotorral rendelkezik, amely magabiztos teljesítménnyel és alacsony fogyasztással kápráztatja el. Az innovatív 9G-TRONIC 9 fokozatú automata váltó egyaránt támogatja a dinamikus és az üzemanyag-takarékos vezetési stílust.Az új S-osztály Cabriolet széria-felszereltségként félaktív AIRMATIC légrugózás-rendszerrel van felszerelve, fokozatmentes lengéscsillapító-szabályozással. Ez a rendszer mértékadó a gördülési kényelem és menetstabilitás terén. Kívánság szerint sportosabbra vagy kényelmesebbre állítható. A négykarú első felfüggesztés magas szintű gördülési kényelemmel és precíz kerékvezetéssel győzi meg. A cabriolet következetes könnyűszerkezetes építési módja súlymegtakarítást tesz lehetővé.


További információk: www.mercedes-benz.hu