Mercedes-Benz GLC
  • mercedes-benz-glc-class_x253_wallpaper_04_1920x1200_05-2015.jpg
  • mercedes-benz-glc-class_x253_wallpaper_02_1920x1200_05-2015.jpg
  • mercedes-benz-glc-class_x253_wallpaper_01_1920x1200_05-2015.jpg
  • mercedes-benz-glc-class_x253_wallpaper_05_1920x1200_05-2015.jpg

Minden életmódhoz illeszkedik.

Ha egy SUV és az érzéki tisztaság egyesül, ami létrejön: az új GLC. Egy gépkocsi, karakteres és lendületes felületekkel. Megbízható és kifinomult kísérő az élet minden területén: időtlen, modern, progresszív. És mindig magabiztosan kész a sportos fellépésekre.


Külső megjelenés – kifejező benyomások.mercedes benz glc class x253 facts design exterior 01 230x131 04 2015

Kifejező és magabiztos: az új GLC már elölről is meggyőző. Harmonikus arányok és feszültséggel teli fény/árnyék hatások teszik erőteljessé oldalról, hátulról pedig a GLC sportos és széles.

A határozott megjelenést és a kifejező orrot lényegében a függőlegesen álló, két lamellás hűtőrácsnak és a központi Mercedes csillagnak köszönheti. Szintén jellegzetes a fényszórók formája és a LED-es nappali menetfények, valamint a markolókanál-fog szerű aláfutásgátló.

Oldalról a kerékjáratok burkolata erősíti az új GLC SUV-s megjelenését, amit ezen kívül az extraként rendelhető alumínium hatású fellépők is hangsúlyoznak. A far szélességéért és sportosságáért mindenekelőtt a határozottan formált sárvédők felelősek. Ezen túlmenően a tetőspoiler is a sportosságot erősíti.

 

 

Belső tér – minden lehetséges.

Maximális purizmus intelligens módon a modernségért: az igényes design az új GLC utasterében párját ritkítja. Az autentikus anyagok és egyöntetű felületek a luxus könnyedségét sugározzák, ami az új GLC-t oly vonzóvá teszi.

Az új GLC könnyedségét többek között a fémes tapintású, krómezüst kezelőszerveknek is köszönheti. Természetességét az üléshuzatoknál alkalmazott gyapjú és lenvászon valamint a nyitott pórusú fa díszítőelemek hangsúlyozzák.

Az egyik ilyen nagy díszítőelem vízszintesen kettéosztja a műszerfalat. A felső- és alsó részt különböző színekből és anyagokból állíthatja össze, ami még igényesebbé teszi az utasteret.

Azonban nemcsak az első pillantásra látható területeknek kell stimmelniük. A bőséges térd- és lábtér is hozzájárul a kényelmes utazáshoz valamennyi ülőhelyen. A nagy, akár 1.600 literes csomagtartó-térfogat nem szabja meg, hová utazzon: minden lehetséges.

 

További információk: www.mercedes-benz.hu