Mercedes-Benz G-osztály
  • mercedes-benz-g-class_w463_wallpaper_01_1920x1200_11-2017.jpg
  • mercedes-benz-g-class_w463_wallpaper_02_1920x1200_11-2017.jpg
  • mercedes-benz-g-class_w463_wallpaper_05_1920x1200_11-2017.jpg
  • mercedes-benz-g-class_w463_wallpaper_04_1920x1200_11-2017.jpg
  • mercedes-benz-g-class_w463_wallpaper_03_1920x1200_11-2017.jpg

Az új G-osztály.

A legenda új arca.

Üdvözöljük a világ végén! Az új G-osztály már ott van, hiszen nincs olyan hely, ahová nem tudna eljutni. Folytatja azon automobilok hagyományát, amelyek a legextrémebb körülmények között is megállják a helyüket. A G-osztály olyan helyeken is jól érzi magát, ahová más autók nem is merészkednének. Mintha ezeket egyenesen neki teremtették volna! Kitűnik átgondolt futóművével, precíz kormányzásával, valamint az így jól érzékelhetően fokozottabb „onroad-performance”-szal. Az új G-osztály egyúttal megtestesíti az első osztályú komfort és a legmagasabb szintű terepjáró képesség szimbiózisát is: így aztán tökéletesen megvalósítja a kalandvágyat.

Egy monolit utat tör magának

Nem ér véget a rettenetes homokdűnék sora. Még sejteni is nehéz, mit jelent átkelni egy óriási homoksivatagon. A G-osztály azonban nem aggodalmaskodik. Konokul átrágja magát a terepen, eközben összeolvad környezetével, és egy lesz a természettel. Csupa erő, ahogy átszeli a pusztaságot, utat vág magának a sivatagban, és kőről kőre szó szerint hegyeket épít. És aztán megáll. Sikerült! Méltóságteljesen tekint le a terepre, amelynek ő az ura. Ez a hivatása: benne van a természetében, a génjeiben.

Az új G-osztály rendkívül stabil létravázával és három differenciálzárával játszi könnyedséggel teljesít minden feladatot. Nagy hasmagassága és hosszú rugóútjai a kihívást jelentő talajokon is lehetővé teszik a vele való autózást.

Különálló kerékfelfüggesztés az első tengelyen, merev hátsó tengely, valamint robusztus acélrugózás mindkét tengelyen: a jelek arra mutatnak, hogy itt a kalandok ideje! Opcionálisan rendelkezésre állnak kőfelverődés ellen védő rácsok a fényszórók számára, továbbá markáns All-Terrain keréktárcsák és sárfogók, amelyek még alkalmasabbá teszik a G-osztályt a terepautózásra.

A G-osztály, ez a vérbeli offroader, szegmensének irányadó modellje. Megfelelő talajon akár 100 százalékos kapaszkodóképességgel is büszkélkedhet. Egy ilyen megbízható útitárssal akár 70 centiméteres vízmélységet és 70 százalékos oldaldőlést is le lehet győzni.

Nem megváltoztattuk, hanem még jobbá tettük 

Az új G-osztály kitűnik átgondolt futóművével, precíz kormányzásával, valamint az így jól érzékelhetően fokozottabb „onroad-performance”-szal. A Mercedes-Benz Intelligent Drive a szériafelszereltséghez tartozik, és vele megszületett minden idők legintelligensebb G-osztály offroadere. A teljesen átdolgozott belső kialakítás új szintet célzott meg: legmagasabbat.

Az új kormányzás, az első különálló kerékfelfüggesztés, a javított ergonómia és az új ülések növelik a kényelmet, és fokozottabbá teszik a vezetési élményt, bármilyen talajon is haladjon.

A COMAND Online új, kibővített kapcsolódási lehetőségeket kínáló telematikagenerációja, továbbá az opcionálisan rendelhető, HD-felbontású Widescreen Cockpit első osztályú kezelési komfortot biztosít. Nagy számú asszisztensrendszer gondoskodik a még jobb biztonságról útközben.

A belső térben rendelkezésre álló nagyobb hely különösen előnyös a hátul utazó utasok számára. Az ülések rugalmasan, 12-féleképpen állíthatók be. Különálló klímazónáik vannak, amelyeket közvetlenül a gépkocsi hátsó részéből lehet kezelni. Ezenfelül pedig még egy olyan szórakoztató rendszert is használhatnak, amely a legmagasabb igényeknek is megfelel. Aki szereti a szabadságot és a különleges designt, itt mindkettőt megtalálja.

További információk >>>