Mercedes-Benz E-osztály Cabrio
  • e-cabrio_04.jpg
  • e-cabrio_05.jpg
  • e-cabrio_01.jpg
  • e-cabrio_03.jpg
  • e-cabrio_02.jpg

A új E-osztály Cabriolet – magával ragadó vezetési élmény.

Autózás cabriolet-vel egy új dimenzióban: az új E-osztály Cabriolet egyesíti a progresszív formákat, az innovatív technikát és a kitűnő menet- és aerodinamikai tulajdonságokat. Egyedülálló keverék, amely valósággá vált – egy magával ragadó gépkocsi, modern egyéniségeknek.

 


Lélegzetelálllító – open-air-kényelem.mercedes benz e class a207 openaircomfort 02 230x131 02 2013

Egy egyedülálló innováció teszi ezt lehetővé: egy jól átgondolt rendszer, egy légterelővel a tetőkeretben és egy speciális szélfogóval a hátsó fejtámlák között, a légáramlás ívét az utastér fölé tolja el.

A Mercedes-Benz által kifejlesztett, extraként rendelhető AIRCAP szélfogórendszer gondoskodik róla, hogy minden ülőhelyen nyugodtan és kényelmesen utazhasson. Reagál az utasok számára és sebességtől függő szabályozással rendelkezik. Az új E-osztály Cabriolet a legkényelmesebb cabriolet egyike. Köszönhetően a kiemelkedő aerodinamikának és a saját fejlesztésű szélfogórendszernek a hátsó ülésen utazók számára is, mivel a légörvények és a zajszint ezáltal lényegesen csökkentek.

 

Rendkívüli – az időjárástól szinte függetlenül.mercedes benz e class a207 extraordinary 230x131 02 2013
Cabrio-szezon általában csak nyáron van. Az új E-osztály Cabriolet-vel más a helyzet. Amíg az AIRCAP arról gondoskodik, hogy a menetszél ne zavarhassa Önt, az AIRSCARF nyakszirtfűtés felel a kellemes hőmérsékletekért a nyak és a fej körül.

A kívánságra rendelhető innovatív AIRSCARF nyakszirtfűtés gombnyomásra mint egy melegítő sálat, levegőt terít a vezető és az első utas vállaira. Ha eleredne az eső, vagy túl hideggé válna az idő, a teljesen elektromos vászontető gyorsan felhúzható.

 

Kellemes – príma klíma.mercedes benz e class a207 climate 01 230x131 02 2013
Az egyéni igényeknek megfelelően kellemesen beállított klíma növeli a menetkényelmet és ezáltal segít fenntartani a jó kondíciót. A hőmérséklet az új E-osztály Cabriolet-ban ezért két, ill. három zónában egyénileg szabályozható.

A széria-felszereltséghez tartozó THERMATIC automata klímaberendezés a hőmérsékletet automatikus a vezető és az első utas által kívánt értéken tartja. A rendszerhez tartozik ezen túlmenően a levegőkeringtetés funkció, a szélvédőt páramentesítő fúvóka, valamint a finompor-szűrő. Az extraként rendelhető THERMOTRONIC automata klímaberendezés még komfortosabb klimatizálásról gondoskodik.

További információk: www.mercedes-benz.hu