Mercedes-Benz CLA
  • imageDownloadResource_1561986442485.attachment.jpg
  • cla_1_sb_5.jpg
  • cla_1_sb.jpg
  • cla_1_sb_3.jpg
  • cla_1_sb_4.jpg

Mit is jelent tulajdonképpen egy Shooting Brake?
Egyedülálló jelenség: sportos és praktikus egyszerre, ugyanakkor intelligens, és van stílusa is. Egyszerűen nincs párja.

Csábító.

Az új CLA Shooting Brake tökéletes arányai megmutatkoznak az előredőlő gyémántmintázatú hűtőrácstól kezdve a keret nélküli ajtókon és az izmos vállrészeken keresztül egészen a markáns farrészig.
Az új CLA Shooting Brake belső kialakításában a technológiai tudás és a sportos stílus találkozik. A legmodernebb kijelző- és kezelőelemek a legkisebb részletig bizonyítják ezt a karaktert. Itt azt teheti, ami szeretne, és az lehet, ami valójában.

Éppolyan sportos a vezetése, mint ahogy kinéz.

Minden útból kihozza a legjobbat. Egy gombot megnyomva dönthet gépkocsija beállításáról, és akár még a lengéscsillapítókat is szabályozhatja. Ezt az élményszerű kezelést az opcionálisan rendelhető AMG Performance modellek a maximumig fokozzák.

Hey Mercedes.

Elég csupán ez a két szó, és az új CLA Shooting Brake-kel majdnem úgy kommunikálhat, mint egy jó barátjával. Ez a kommunikáció természetes beszéddel, de szavak nélkül, érintéssel vagy intuitív gesztusokkal is történhet.
A felszereltségtől függően az MBUX (Mercedes-Benz User Experience) a mesterséges intelligencia birtokában felismeri szokásait és kívánságait, például „kitanulja”, mi Önnek a kellemes hőmérséklet, és emlékezik kedvenc zenéire is. Az MBUX bárhova elnavigál szóbeli utasításokkal is, és akár például egy jó éttermet is tud ajánlani.

Annyi design, amennyit szeretne. Annyi hely, amennyire szüksége van.

Hosszban és szélességben is megnőtt: itt az új CLA Shooting Brake.
Az új térkoncepció elve világos: több hely, nagyobb kényelem.

Üdvözöljük az új CLA Shooting Brake-ben! Az üléseknél nagyobb fejtér és a vállrészen nagyobb kényelem várja, a megnövelt csomagtartó-térfogat kibővíti a szállítási lehetőségeket, az opcióként rendelhető, HANDS-FREE ACCESS funkcióval kiegészített KEYLESS-GO rendszernek köszönhetően pedig szinte nincs is szüksége arra, hogy kézbe vegye járműve kulcsát.

 

Modern belső tér „wrap-around” designnal.

Az Ön stílusa. Az új CLA Shooting Brake az új „wrap-around” designnal.

A műszerfal, a középkonzol és az ajtóburkolatok harmonikus összképet adnak ki. A belső formák megszakítás nélkül mennek át egymásba, így jön létre a kellemes „Wrap-around“ hatás. Ez ebben a kategóriában éppúgy egyedülálló, mint a díszítőelemek választéka és a mindennek a legjobb fényt adó, akár 64 színnel is vezérelhető Ambiente megvilágítás.

További információk a Mercedes-Benz CLA Shooting Brake-ről >>>