Kezdjen új történetet!

Az új Mercedes-Benz V-osztály.

Kezdjen új történetet!

Az új Mercedes-Benz V-osztály.

A gépkocsi kiemelkedő jellemzői

Sok élmény belefér.

A V-osztály már első ránézésre elkápráztat, de így tesz sok ezer kilométer után is, akár családok, üzletemberek, akár az aktív pihenés hívei vagy a szállodába igyekvő turisták utaznak vele. Vonzóvá teszi például erőteljes külső megjelenése is, amely a Night csomaggal még hatásosabb lesz Ergonomikus, variálható belsőtér-koncepciója, intelligens asszisztens- és biztonsági rendszerei, valamint új MBUX multimédia-rendszere a legkifinomultabb igényeknek is megfelel. Éppen ilyen a hajtása is: gazdaságos, nagy vonóerejű motorjaival és a 9G-TRONIC automata sebességváltóval minden út élmény lesz.

Design

A praktikus autók ilyen szépek is lehetnek!

Az új V-osztály valódi vizuális élmény. Kívülről nézve rögtön szembetűnik összetéveszthetetlen formavilága. A modern belső kialakítás látványa is el fogja kápráztatni. A minőségi anyagoknak és gondos feldolgozásuknak köszönhetően nemcsak látni, de megérinteni is jólesik ezt az utasteret.

Kényelem

Szálljon be, és érezze jól magát!

A V-osztály kitűnik a Mercedes-Benzre jellemző, magas szintű komfortjával: ezt bizonyítja a tágas helykínálat, a kiváló anyag- és feldolgozási minőség, az intuitív kezelési koncepció vagy az Ambiente megvilágítás. Így aztán minden adott ahhoz, hogy Ön a lehető legjobban érezze magát a V-osztályban.

Kiemelt felszereltségek:

 • Mercedes-Benz User Experience (MBUX)
 • Burmester® térhatású hangrendszer
 • Ambiente megvilágítás
 • Aktív parkolásasszisztens 360°-os kamerával
 • THERMOTRONIC automatikus klímaberendezés

Biztonság

Példamutató biztonság.

Útitárs, akire nyugodtan rábízhatja magát. A V-osztály asszisztens- és biztonsági rendszerei számtalan közlekedési helyzetben segítik Önt, hogy biztonságosabban és kevesebb idegeskedéssel érjen célba.

Kiválasztott felszereltségek:

 • Vezetői Segédrendszerek csomag
 • DISTRONIC aktív követésitávolság-tartó asszisztens
 • LED-es Intelligens Világítási Rendszer
 • Távfényasszisztens Plus
 • Táblafelismerő asszisztens
 • Aktív fékasszisztens

Műszaki adatok

Minden adat és tény a V-osztályról.

Hasonlítsa össze a különböző modellek műszaki adatait!

Gépkocsimagasság:

kb. 1,91 m

hosszanti tetősínekkel kb. 1,96 m. Szinte minden mélygarázshoz megfelelő!

Csúcsmotorváltozat max.

176 kW (239 LE) teljesítménnyel

9G-TRONIC automata sebességváltóval

Üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 7,2 l/100 km; CO2-kibocsátás, kombinált: 189 g/km. A valós fogyasztási értékek többek között a gépkocsi tömegétől és a kiválasztott felszereltségektől függenek.

Mercedes-AMG

Forgatónyomaték

Gyorsulás

0-ról 100 km/órára

Teljesítmény

[1]

A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.

[2]

A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. Az „NEDC-CO2-értékekről“ van szó az (EU) 2017/1153 1. végrehajtási utasítás 2. cikkelye szerint. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.