Az új Mercedes-Maybach GLS

A luxus új szintje.

Az új Mercedes-Maybach GLS

A luxus új szintje.

A gépkocsi kiemelkedő jellemzői

Az elegáns fellépés ünnepe.

Egy különösen elegáns gépkocsi hagyományosan akkor lesz a legtündöklőbb, ha kétszínű fényezést kap. Az új Mercedes-Maybach GLS-hez hat színösszeállítás közül választhat. A felső és az alsó fényezést kimondottan stílusosan egy filigrán vonal választja el egymástól.

Design

Ilyen luxust csak egy Mercedes-Maybach kínálhat.

Az impozáns Mercedes-Maybach hűtőrács a maga elegáns, függőleges pálcáival már első ránézésre ámulatba ejtő. Ismerkedjen meg az olyan további exkluzív felszereltségekkel, mint amilyen az Ambiente megvilágítás a tetőkárpitban, és élvezze az autózás luxusát a négy különálló, exkluzív ülésen.

Külső design

Belső kialakítás

Kényelem

Luxusjacht, főnöki iroda, wellness oázis.

Az új Mercedes-Maybach GLS belső tere mindent megad Önnek: a legmodernebb szórakoztató rendszert a legkiválóbb hangzásminőséggel, első osztályú kényelmet az ülésekhez és a pihenéshez, de akár egy olyan hűtőrekeszt is, amely ezüstözött pezsgőspoharakkal várja. Itt minden álma teljesül.

Hátsó szórakoztató rendszer

A hátsó utasok nem fognak hinni a szemüknek, de a fülüknek sem: az új MErcedes-Maybach GLS-ben a legmodernebb, kitűnő hangzásminőségű szórakoztató rendszer várja.

Biztonság

Műszaki adatok

Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC: üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 12,0 – 11,7 l/100 km, CO2-kibocsátás, kombinált: 273 – 266 g/km[1]

[1]

A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.

[2]

A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. Az „NEDC-CO2-értékekről“ van szó az (EU) 2017/1153 1. végrehajtási utasítás 2. cikkelye szerint. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.