A CLS.

Engedjen a kísértésnek!

A gépkocsi kiemelkedő jellemzői

Ami olyan különlegessé teszi a CLS-t.

Az első találkozás, és minden megváltozik. Szinte eláll a lélegzete, és nem tud nem ránézni. erre az érzéki tisztaságra és ikonikus formavilágra. És már nem is akar mást, mint ezt az autót. Elég egy szempillantás, és máris rabja lett a látványnak.

Design

Egy ikon, amely újat tud mutatni.

Még mindig nincs párja: csak itt várja ennyi tér, variálhatóság és kényelem egy lélegzetelállító coupésziluett alatt.

A Külső design témakörhöz

A Belső kialakítás témakörhöz

Kényelem

Kényelem, amelyről aztán már sohasem szeretne lemondani.

Kívül design-, belül stílusikon. A minőségi anyagok, az exkluzív színösszeállítások és az elragadó digitális kijelzések modern együttese hozza létre azt az összehasonlíthatatlan atmoszférát, amely a CLS sajátossága.

Kiemelkedő biztonsági felszereltségek:

  • AIR BODY CONTROL
  • DYNAMIC BODY CONTROL
  • 4MATIC összkerékhajtás

Biztonság

Szenvedélye csábító.

Ismerkedjen meg a biztonság és a komfort új dimenziójával, amelyet a MULTIBEAM LED fényszórók és az új, útvonalalapú sebességszabályozást is magában foglaló vezetéstámogató asszisztensrendszerek jelentenek.

Kiemelkedő biztonsági felszereltségek:

  • Vezetői Segédrendszerek PLUS csomag
  • AIR BODY CONTROL
  • Head-up kijelző
  • MULTIBEAM LED

Műszaki adatok

Egy sportoló tökéletes arányai.

Műszaki adatok és információk a CLS-ről.

0-ról 100 km/órára gyorsulás

akár 4,5 mp alatt

[1] A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. Az „NEDC-CO2-értékekről“ van szó az (EU) 2017/1153 1. végrehajtási utasítás 2. cikkelye szerint. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.

Mercedes-AMG

Mercedes-AMG CLS 53 4MATIC+ Coupé.

Forgatónyomaték

520 Nm[1]

Gyorsulás

4,5 másodperc alatt

0-ról 100 km/órára

Teljesítmény

320 kW[1]

Mercedes-AMG CLS 53 4MATIC+: üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 8,8 – 8,7 l/100 km, CO2-kibocsátás, kombinált: 202 – 199 g/km[2]

[1]

A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.

[2]

A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. Az „NEDC-CO2-értékekről“ van szó az (EU) 2017/1153 1. végrehajtási utasítás 2. cikkelye szerint. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.