Az új EQB.

Az e-mobilitás új dimenziója.

Az új EQB.

Az e-mobilitás új dimenziója.

A gépkocsi kiemelkedő jellemzői

Váltsa valóra a teret.

Az új EQB modell a Mercedes-EQ család jellegzetes designjegyeit a maga szögletes és karakteres fellépésével egészíti ki. Akár hét ülésével, nagyvonalú csomagterével és MBUX infotainment-rendszerével egy teljesen új szinten élheti meg az elektromos autózást.

Design

Szögletes. Karakteres. Elektromos.

Az új EQB modell a Mercedes-EQ család jellegzetes designjegyeit a maga szögletes és karakteres fellépésével egészíti ki.

Külső design

Belső kialakítás

Kényelem

Kényelmesen és biztonságosan útközben.

Az intuitív módon állítható kényelmi eszközök, a funkcionális térkoncepció és az EQB intelligens biztonsági rendszerei magas szintű elektromos vezetési élményt biztosítanak.

Szabja személyre igényei szerint!

A kényelem az elsődleges prioritás az EQB-ben: a funkcionális és rugalmas térkoncepciónak köszönhetően, akár hét ülőhely vagy akár egy 1 710 literes raktér is kialakítható. Az EQB helyet biztosít a különböző szállítási igényeknek.

 

Biztonság

Biztonságosabban útközben

Az EQB előrejelző és intelligens vezetéstámogató asszisztensrendszerei figyelemmel kísérik a forgalmat, és a helyzettől függően képesek figyelmeztetni a vezetőt a veszélyekre. Ennek célja az utasok és a közlekedés többi résztvevőjének hatékony védelme. hogy biztonságosan és nyugodtan érkezhessen célba.

Az Ön biztonsága érdekében. És az utasai biztonsága érdekében.

Az EQB intelligens asszisztensrendszerekkel támogatja Önt a vezetés alatt, és bizonyos helyzetekben képes figyelmeztetni Önt az esetleges veszélyekre, megvédve ezáltal Önt, az utasait és a közlekedés többi résztvevőjét.

Műszaki adatok

Az EQB számokban.

Érezze az EQB nagy teljesítményét erőteljes villanymotorjainak és nagyfeszültségű lítiumion-akkumulátorának köszönhetően.

Max.

215

kW névleges teljesítmény[1]

Max.

520

Nm 1/min névleges forgatónyomatéknál[1]

EQB 300 4MATIC: áramfogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 19,2 – 18,1 kWh/100km; CO2-kibocsátás g/km (kombinált): 0.
EQB 350 4MATIC: áramfogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 19,2 – 18,1 kWh/100km; CO2-kibocsátás g/km (kombinált): 0.

[1]

A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.

[2]

A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. Az „NEDC-CO2-értékekről“ van szó az (EU) 2017/1153 1. végrehajtási utasítás 2. cikkelye szerint. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.