Az új EQA.

Egy új generációnak.

A gépkocsi kiemelkedő jellemzői

EQA. Éppúgy egyéniség, mint Ön.

Válasszon a három különböző felszereltségcsomag közül, és alakítsa tetszése szerint EQA gépkocsiját!

 

Lenyűgöző felszereltségcsomagok.

Advanced − Premium: a felszereltségcsomagok egymásra épülnek, és új szintre emelik az EQA-t.

Már a Progressive kivitellel kibővített szériafelszereltség nagyobb kényelmet kínál: ezt tanúsítják a bőrborítású kormánykerék és a komfortülések, valamint a tolatókamera és az EASY-PACK csomagtérajtó.

Az Advanced csomag egyebek mellett két briliáns, 10,25″ kijelzővel (együttesen Widescreen Cockpit) teszi még értékesebbé a belső teret.

Az Advanced plusz csomaggal minőségi hangrendszert kap, amely erőteljes hangzással kápráztatja el az autózás közben, mialatt okostelefonját vezeték nélküli töltheti.

A Premium csomag csúcsminőségű felszereltségekkel, például a Burmester® térhatású hangrendszerrel vagy panoráma-tolótetővel várja. Minden kívánsága teljesül.

Design

Már első ránézésre felvillanyoz.

Az EQA a maga újszerű, markáns designelemeivel egy új, az elektromos autózást használó életmódot testesít meg.

Nem lehet nem észrevenni: a farrész kialakítása.

Minden elemében felvillanyozóan hat: az EQA belső tere.

Kényelem

Mindent tud. Biztonságos. EQA.

Az EQA kapcsolódási lehetőségeivel, komfortfelszereltségeivel és biztonsági rendszereivel megadjuk Önnek az elektromos autózás nagyszerű élményét.

Jólesik beszállni.

  • A komfortülésektől és az Ambiente megvilágítástól kezdve a fűtött multifunkciós kormányig: az EQA-ben már maga az utazás is cél. További felszereltségei, mint például a KEYLESS-GO komfort csomag vagy a HANDS-FREE ACCESS, lehetővé teszik intuitív és praktikus kezelhetőségét.

 

Biztonság

Biztonságosan célba juttat.

Az EQA intelligens vezetéstámogató asszisztensrendszerei Önnel együtt gondolkodnak, árgus szemekkel figyelik a forgalmat, és bizonyos helyzetekben figyelmeztetni tudják a veszélyekre. Ennek köszönhetően az autóban ülők és a közlekedés további résztvevői hatékony védelmet kapnak. Jó példa erre a kiszállásfigyelmeztető funkció, amely akkor is figyel Önre, amikor már megérkezett úti céljához.

Összekapcsolja Önt EQA gépkocsijával.

  • Az MBUX-nek köszönhetően az EQA intelligensen és intuitíven kezelhető a nagyméretű, nagy felbontású képernyők, sőt akár kézmozdulatok, érintés vagy szóbeli utasítások segítségével. Az okostelefonokhoz és a digitális eszközökhöz rendelkezésre álló csatlakozási lehetőségek nagyszerű infotainment-élményt teremtenek.  A hangvezérlés magyar nyelven nem elérhető.

Műszaki adatok

Elbűvölő technika egy teljesen újszerű vezetési élményhez.

Az EQA nagy teljesítményű elektromotorja és nagyfeszültségű lítium-ion akkumulátora gazdaságos vezetést tesz lehetővé.

kW teljesítmény

140

másodperc szükséges a 0-ról 100 km/órára gyorsuláshoz

8,9

EQA 250: áramfogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 15,7; CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0.[1]

[1]

A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.

[2]

A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. Az „NEDC-CO2-értékekről“ van szó az (EU) 2017/1153 1. végrehajtási utasítás 2. cikkelye szerint. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.