Karbantartási csomag

Értékeljük a hűséget

Értékeljük a hűséget

Karbantartási csomag

Szeretné Mercedes-Benz személygépjárművét még hosszú éveken át kifogástalan állapotban használni? Gépkocsija átvételkor tapasztalt minőségének megőrzéséhez fontos a rendszeres és szakszerű karbantartás. Ismerkedjen meg a Compact-3 karbantartási csomaggal[1], amely birtokában Mercedes-Benz személyautójáról márkaszervizeinkben akár 3 évig kedvezményesen gondoskodunk.

Bármilyen korú is Mercedes-Benz személyautója, ha szeretné megszokott prémium minőségét megóvni, a Compact-3 karbantartási csomag[1] a jó választás. A Compact-3-mal[1] 3 évig (vagy legfeljebb +80 000 km futásteljesítményig, de legfeljebb 3 alkalommal) díjmentesen végeztetheti el autóján az esedékes karbantartásokat az ország bármely Mercedes-Benz felhatalmazott márkaszervizében. Sőt, ha autója elmúlt 3 éves – a karbantartási csomag érvényességi ideje alatt – minden Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészárából 10-15% kedvezményt[2] kap bármelyik Mercedes-Benz felhatalmazott márkaszervizben elvégzett javítás esetén.

A karbantartás a Compact-3 csomag[1] esetében nem csupán olajcserét jelent: a szervizlátogatások során a műhelyek számos, a gyártó által részletesen előírt vizsgálatot és karbantartási munkát végeznek el, melyek hozzájárulnak autója magas műszaki színvonalának megőrzéséhez, megbízható és biztonságos működéséhez. Gépkocsiját a Mercedes-Benz felhatalmazott márkaszervizekben kizárólag Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészekkel és Olajokkal valamint gyári előírások alapján szervizelik, így biztos lehet benne, hogy járműve a legmagasabb szintű gondoskodást kapja.[3]

A Compact-3 csomag[1] ára modellenként:

 
Modellek Karbantartási csomag ára
B-osztály
bruttó 255 000 Ft-tól
C-osztály
bruttó 268 000 Ft-tól
E-osztály
bruttó 264 000 Ft-tól
M-osztály
bruttó 377 000 Ft-tól

Az Ön előnyei:

[1]
Az ajánlat 2019. december 31-ig érvényes.
Minden Mercedes-Benz személygépkocsira, kivéve G-osztály, AMG járművek, 8 ill. több hengeres járművek.

[2]
3 évnél idősebb autókra érvényes. A kedvezmény nem érvényesíthető a tartozékokra és a komplett fődarabokra, más kedvezménnyel nem vonható össze. A kedvezmény a mindenkori listaárból kerül levonásra. A karbantartási csomag keretében felhasznált alkatrészeket a csomag díja már tartalmazza.

[3]
A tájékoztatás nem teljes körű. Ez a hirdetés tájékoztatás, nem minősül a PTK 2013. évi V. törvény 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak. További részletekről tájékozódjon a hivatalos márkaszervizekben. Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A képek illusztrációk.